Laptop tepki vermiyor ve şarj ışığı yanıp sönüyor

kaan_js

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Monster laptop sahibiyim ve bilgisayarım durup dururken kapandı hiçbir tepki alamıyorum. Power tuşuna basılı tutuyorum tepki yok şarj aletini taktığımda ise yanıp yanıp sönüyor.

Arka kapağı açıp batarya pinini söktüm, bir daha denedim yine aynı sıkıntı. Acaba ne olmuş olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Monster laptop sahibiyim ve bilgisayarım durup dururken kapandı hiçbir tepki alamıyorum. Power tuşuna basılı tutuyorum tepki yok şarj aletini taktığımda ise yanıp yanıp sönüyor.

Arka kapağı açıp batarya pinini söktüm, bir daha denedim yine aynı sıkıntı. Acaba ne olmuş olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Şarj aletinizde sıkıntı olmuştur orijinal bir tane şarj alıp deneyin düzelecek mi. O şarj aletinin süresi dolmuştur eğer ışık yanıp sönüyorsa yeterli derecede elektrik gelmediği için olabilir.

Şarj aletinizde sıkıntı olmuştur orijinal bir tane şarj alıp deneyin düzelecek mi? O şarj aletinin süresi dolmuştur eğer ışık yanıp sönüyorsa yeterli derecede elektrik gelmediği için olabilir.

Anlıyorum cevabınız mantıklı ama bilgisayarımın şarjı 100% iken kapandı öyle olmasaydı mantıklı derdim. Teşekkürler yine de cevabınız için.

Aynı sorunla karşılaştım. Şarjdan çıkarın, tamamen kapalıyken açma-kapama düğmesine 15 saniye boyunca basılı tutun açılacaktır. Statik elektriklenmeden kaynaklı oluyormuş bu şekilde düzeldi benim sorunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı