Emirhan_03 Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Laptopumda bayağıdır termal macun değiştirmiyorum kaça patlar?
N Nuri C Decapat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #2 Emirhan_03 dedi: Laptopumda bayağıdır termal macun değiştirmiyorum kaça patlar? Genişletmek için tıkla... Kendiniz yaparsanız iyi bir termal macun 200-300tl tutar üstelik termal macunu 2-3 kez daha kullanabilirsiniz Artı 0 Eksi
Emirhan_03 dedi: Laptopumda bayağıdır termal macun değiştirmiyorum kaça patlar? Genişletmek için tıkla... Kendiniz yaparsanız iyi bir termal macun 200-300tl tutar üstelik termal macunu 2-3 kez daha kullanabilirsiniz
bitmiyobxe Decipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 1.626 Makaleler 1 31 Temmuz 2024 #3 Emirhan_03 dedi: Laptopumda bayağıdır termal macun değiştirmiyorum kaça patlar? Genişletmek için tıkla... Ne kadarlık terman macun alırsan o kadar. Kendin termal macun bakımını yaparsın. Artı 0 Eksi
Emirhan_03 dedi: Laptopumda bayağıdır termal macun değiştirmiyorum kaça patlar? Genişletmek için tıkla... Ne kadarlık terman macun alırsan o kadar. Kendin termal macun bakımını yaparsın.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.009 Çözümler 87 31 Temmuz 2024 #4 Emirhan_03 dedi: Laptopumda bayağıdır termal macun değiştirmiyorum kaça patlar? Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir macun alsan 400'e patlar. Artı 0 Eksi
Emirhan_03 dedi: Laptopumda bayağıdır termal macun değiştirmiyorum kaça patlar? Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir macun alsan 400'e patlar.
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 821 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #5 Emirhan_03 dedi: Laptopumda bayağıdır termal macun değiştirmiyorum kaça patlar? Genişletmek için tıkla... Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun gr fiyatı 87,28 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Kendiniz yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Emirhan_03 dedi: Laptopumda bayağıdır termal macun değiştirmiyorum kaça patlar? Genişletmek için tıkla... Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun gr fiyatı 87,28 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Kendiniz yapabilirsiniz.
KS KS Emirhan_03 Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #6 Nuri C dedi: Kendiniz yaparsanız iyi bir termal macun 200-300TL tutar üstelik termal macunu 2-3 kez daha kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya kendim yapmaya üşeniyorum bir yere götürmeyi düşünüyorum bir de termal macunun gelmesini beklemek zor geliyor. Artı 0 Eksi
Nuri C dedi: Kendiniz yaparsanız iyi bir termal macun 200-300TL tutar üstelik termal macunu 2-3 kez daha kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya kendim yapmaya üşeniyorum bir yere götürmeyi düşünüyorum bir de termal macunun gelmesini beklemek zor geliyor.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.009 Çözümler 87 31 Temmuz 2024 #7 Emirhan_03 dedi: Ya kendim yapmaya üşeniyorum bir yere götürmeyi düşünüyorum bir de termal macunun gelmesini beklemek zor geliyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gidersen çöp falan sürer. Kendin yap derim. Dahada pahalıya patlar belki. Artı 0 Eksi
Emirhan_03 dedi: Ya kendim yapmaya üşeniyorum bir yere götürmeyi düşünüyorum bir de termal macunun gelmesini beklemek zor geliyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gidersen çöp falan sürer. Kendin yap derim. Dahada pahalıya patlar belki.
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 821 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #8 Emirhan_03 dedi: Ya kendim yapmaya üşeniyorum bir yere götürmeyi düşünüyorum bir de termal macunun gelmesini beklemek zor geliyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürürseniz büyük ihtimal kalitesiz bir macun kullanacaktır. Artı 0 Eksi
Emirhan_03 dedi: Ya kendim yapmaya üşeniyorum bir yere götürmeyi düşünüyorum bir de termal macunun gelmesini beklemek zor geliyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürürseniz büyük ihtimal kalitesiz bir macun kullanacaktır.
N Nuri C Decapat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #9 Emirhan_03 dedi: Ya kendim yapmaya üşeniyorum bir yere götürmeyi düşünüyorum bir de termal macunun gelmesini beklemek zor geliyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılar dandik macun kullanıyor ayrıca daha pahalı Artı 0 Eksi
Emirhan_03 dedi: Ya kendim yapmaya üşeniyorum bir yere götürmeyi düşünüyorum bir de termal macunun gelmesini beklemek zor geliyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılar dandik macun kullanıyor ayrıca daha pahalı
KS KS Emirhan_03 Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #10 Nuri C dedi: Bilgisayarcılar dandik macun kullanıyor ayrıca daha pahalı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
Nuri C dedi: Bilgisayarcılar dandik macun kullanıyor ayrıca daha pahalı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.