Çözüldü Laptop tetik almıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wooky388

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar dostlarım.
Bugün normal bir şekilde bilgisayarımı açtım kullandım oyunlarımı oynadım. Sonra kapatıp biraz mola verdim. Aradan 2 saat gibi bir süre geçti ve tekrar bilgisayarımı açmak için başına oturduğumda laptopım tetik almadı. Ne Ethernet ışığı ne şarj ışığı ne de kulaklık ışığı yanıyordu. Şarjı bitti diye düşündüm lakin kapattığımda %100'dü. Bir süre bekledim soketleri çıkartıp tekrar taktım ve ışıklar yanmaya başladı. Laptopın şarjının ful olduğunu şarj kablosu taktığımda altında yanan beyaz ışıktan anladım ama laptopım bir türlü tetik almadı. Sonra biraz bekledim soketleri tekrar taktım çıkarttım ve bastığımda tetik aldı ve sorunsuz bir şekilde açıldı.
Sorunum şu an yok ama neden olduğunu ve bunu neyin yaptığını merak etmiyor değilim. Laptopa zararı var mıdır? Sanırım batarya ile alakalı bir durum devre tam tamamlanmadı veya topraklanmadı diye düşünüyorum. Varsa fikirleriniz veya bir daha olduğunda olası çözümleriniz seve seve dinlerim dostlarım. Şimdiden teşekkürler.
(Laptopı alalı daha 7 ay gibi bir süre oldu. Sistem özelliklerim imza kısmımda yazıyor.)

Çözüm
Merhaba
Aynı sorun iki gün önce başıma geldi tetikleme almıyor açılıyor iki dkka sonra kapanıyor adaptörden şüphelendim bir sorun çıkmadı en son bataryayı söküp çalıştırdım şu anda çalışıyor herhangi bir sorun yok muhtemelen batarya ömrünü tamamlamış veya batarya gücü tam olarak vermiyor

Dostum, sanırım batarya devresiyle alakalı bir durumdu benimki. Bir kere tetik aldı kapattı ve bir süre sonra düzeldi bir daha hiç yaşamadım. Donanımların içindeki akımlar tamamlanmadı veya topraklanmadı diye düşünüyorum. 7-8 aylık laptop batarya ömrü biteceğini düşünmüyorum. Lakin sizinkinin ömründe bir sıkıntı olabilir dediğiniz gibi.
merhaba
aynı sorun iki gün önce başıma geldi tetikleme almıyor açılıyor iki dkka sonra kapanıyor adaptörden şüphelendim bi sorun çıkmadı en son bataryayı söküp çalıştırdım şuanda çalışıyor herhangi bir sorun yok muhtemelen batarya ömrünü tamamlamış veya batarya gücü tam olarak vermiyor

Merhaba
Aynı sorun iki gün önce başıma geldi tetikleme almıyor açılıyor iki dkka sonra kapanıyor adaptörden şüphelendim bir sorun çıkmadı en son bataryayı söküp çalıştırdım şu anda çalışıyor herhangi bir sorun yok muhtemelen batarya ömrünü tamamlamış veya batarya gücü tam olarak vermiyor

Dostum, sanırım batarya devresiyle alakalı bir durumdu benimki. Bir kere tetik aldı kapattı ve bir süre sonra düzeldi bir daha hiç yaşamadım. Donanımların içindeki akımlar tamamlanmadı veya topraklanmadı diye düşünüyorum. 7-8 aylık laptop batarya ömrü biteceğini düşünmüyorum. Lakin sizinkinin ömründe bir sıkıntı olabilir dediğiniz gibi.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı