Laptop toplamak istiyorum sizce mümkün mü? İnternetten biraz araştırdım, adamlar içi boş ekranı çalışan laptop kasası alıyor. AliExpress'ten anakartını ve diğer bileşenleri sipariş ediyor. İşlemciyi ekran kartını falan 2.el alıp topluyor.
Laptop toplamak istiyorum sizce mümkün mü? İnternetten biraz araştırdım, adamlar içi boş ekranı çalışan laptop kasası alıyor. AliExpress'ten anakartını ve diğer bileşenleri sipariş ediyor. İşlemciyi ekran kartını falan 2.el alıp topluyor.
Toplanır. Ama toplamaktan kastınız işlemci şu olsun, GPU bu olsun ve batarya böyle olsun gibiyse böyle olmuyor.
Boş kasaya o kasaya ait anakartı daha ucuza takarak toplayabilirsiniz. Böylece toplamış oluyorsunuz ama kişiselleştirme gibi bir şansınız yok. Çok eski bir cihaz olursa nadirde olsa işlemcileri bilgisayarlardaki gibi değiştirilebilir oluyor.