Elimde HP Victus 16 R0027NT var SSD takmak için sanayiden 20 TL tornavida aldım olmadı termal macun sürmek ve temizlemek için de açacağım sonra önerdiğiniz tornavida seti var mı?
Kullanım klavuzu:https://kaas.hpcloud.hp.com/pdf-public/pdf_7660048_en-US-1.pdf (vida boyutları 34.sayfada başlıyor)
Shaza 24lü Hassas Tornavida Seti Szt01 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Zamanında şu tarz bişey almıştım telefonun ekranı degiştirmek isterken sonra laptop, televizyon, çamaşır makinesi vs. aklına gelecek her yerde kullanıyorum her türlü başlık var ve daha yarısı hiç kullanmadım.
Shaza 24lü Hassas Tornavida Seti Szt01 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Konu biraz eski ama hangisinden aldınız acaba? Bende de Victus 15 var. Açamadım. Vidalar fazla sıkılmış. Ya da konuyu gören güncel kullandığını önerebilir mi?
Konu biraz eski ama hangisinden aldınız acaba? Bende de Victus 15 var. Açamadım. Vidalar fazla sıkılmış. Ya da konuyu gören güncel kullandığını önerebilir mi?