utkuturkmen_61 Hectopat Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2018 #1 Laptop kullanıyorum. CSGO oynarken Touchpad'e falan yanlıslıkla basıyorum anca kaldırınca duzelıyor aygıt yonetıcısınden. Baska cozumu var mıdır?
Laptop kullanıyorum. CSGO oynarken Touchpad'e falan yanlıslıkla basıyorum anca kaldırınca duzelıyor aygıt yonetıcısınden. Baska cozumu var mıdır?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2018 #2 Benim laptopumda ''f6'' tuşuna basmak yetiyor, ''f'' tuşlarına basmayı dene.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 2 Mart 2018 #3 FN tuşu ile kapatabilirsin. Windows 10 ayarlarda kapatma seçeneği sunuyor. Başlat/Ayarlar/Cihazlar/Dokunmatik yüzey sekmesini açın. Dokunmatik yüzeyi kapatın. Sürprizbozan: Windows 10 Dokunmatik Yüzey Konularda sistem özelliklerinizi belirtmeyi unutmayın. (Dizüstü modeli vb.)
FN tuşu ile kapatabilirsin. Windows 10 ayarlarda kapatma seçeneği sunuyor. Başlat/Ayarlar/Cihazlar/Dokunmatik yüzey sekmesini açın. Dokunmatik yüzeyi kapatın. Sürprizbozan: Windows 10 Dokunmatik Yüzey Konularda sistem özelliklerinizi belirtmeyi unutmayın. (Dizüstü modeli vb.)
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 2 Mart 2018 #4 Laptopların kendilerine has kapanışları olabilir. Benim bilgisayarımda çukura 2 kez tıklatınca kapanıyor mesela.
Laptopların kendilerine has kapanışları olabilir. Benim bilgisayarımda çukura 2 kez tıklatınca kapanıyor mesela.