Laptop touchpadine süt döküldü

Daha fazla  
Arkadaşlar yemek yerken yemek boğazıma takıldı o sırada laptopun tauchpedine az süt döküldü çoğu üzerinde kaldı zaten sildim hemen ancak az da olsa içine girdi. Fişlerini çektim pilini çıkardım kurumaya ters bir şekilde bıraktım. Sizce ekstra bir şey yapmama gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Gayet iyi yapmışsın bence ekstra bir şey yapmana gerek yok.

Kuruyan süt acayip rezalet bir kokuya sebep olur. Ayrıca oksitlenmeye neden olabilir. Ben olsam içini açar ya da açtırır ve temizliğinin düzgün olduğundan emin olurdum.

Var. İçini açıp temizle. Tek doğru yol bu.

Etkisini görmek istiyorsan arabanın paspasın kaldırıp süt dök ve 2 hafta temizleme. Bak bakalım nasıl oluyormuş kurumaya bırakınca.

Araba paspasıyla laptop bir mi hocam?

Araba paspasıyla laptop bir mi hocam?
Tabi ki değil. Elektronik aksam yok. Isınma yok. Koku aynı olur fakat şöyle düşünmek lazım ki paspasa bunları yapan sürekli ısıyla çalışan ve elektronik aksama sahip bir laptopa neler yapmaz.

Tabii ki değil. Elektronik aksam yok. Isınma yok. Koku aynı olur fakat şöyle düşünmek lazım ki paspasa bunları yapan sürekli ısıyla çalışan ve elektronik aksama sahip bir laptopa neler yapmaz.

Evet doğru ama soruda arkadaş koku yapar mı yapmaz mı diye sormamış, elektronik aksama sıkıntı yaratır mı diye sormuş. Bence az bir şey sütün zararı olmaz ki zaten çoğunu hemen silmiş.

Kuruyan süt acayip rezalet bir kokuya sebep olur. Ayrıca oksitlenmeye neden olabilir? Ben olsam içini açar ya da açtırır ve temizliğinin düzgün olduğundan emin olurdum.

Dostum içini açınca görünürde bir şey yoksa sorun yok o zaman değil mi? Yoksa donanımlarının sökülüp ekstra detaylıca incelenmeli mi? Bu arada içine giren sütün çoğu dışına çıktı zaten

İçini açtığınızda kuruyan sütün lekesini temizleyin. Touchpad kısmında olduğu için iç aksamlara çok geldiğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…