Laptop tüm donanımları test eden program

283764

Hectopat
Arkadaşlar, geçen gün laptop çantasının asma yeri koptu ve içinde laptop varken yere düştü. Açtığım zaman sadece dış kasada ezikler kırıklar falan vardı. Ama her şey çalışıyordu Steam üstünden HDD'ye oyun indirirken laptop bir kastı ve mavi ekran hatası verdi yeniden başlattım hiçbir diski görmedi m2 SSD'yi bile (işletim sistemi onda). Hata kodunu aradığım zaman HDD kablosunun çıkması veya tam oturmadığı zaman yapıyormuş kasanın içini açtığım zaman gerçekten de öyle HDD kablosu hareket etmiş işlemci üstündeki bakır blok un vidaları gevşemiş çok az. Şimdi dün Memtest ile 4 saatte RAM'leri test ettim bir şey yok ama laptop da diğer kalan işlemci harddiskler bataryası ve diğer tüm donanımları test edebileceğim programları yazar mısınız?
OCCT ile işlemciyi test edecektim ama uzun orta kısa veri paketi falan vardı bir de AVX, AVX2, ve AVX olmadan vardı oranın ayarı nasıl yapılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…