Laptop tuşu dibe çöktü

Bilgisayarımın klavyesinin sol alt bölmündeki kontrol tuşu dibe çöktü. Klavyenin tuşunu çıkartıp takmayı denedim tuş geri takılmadı. Yardım edin lütfen abim görürse öldürür beni.
Altındaki tutamaçı kırmışsındır. Yapacak bir şey yok.

Tuşu içine çökertmeyi nasıl başardınız? Tuşa ne kadar sert basabilirsiniz ki tuş çöksün? Ayrıca hiçbir laptop klavyesinin tuş takımı sökülüp takılabilir değildir. Hangi akılla masaüstü klavyesi gibi çıkarıp takabileceğinizi düşündünüz? Şaka gibi...

Edit: Hatalı bilginin üzeri çizildi.

Son düzenleme:
Tuşu içine çökertmeyi nasıl başardınız? Tuşa ne kadar sert basabilirsiniz ki tuş çöksün? Ayrıca hiçbir laptop klavyesinin tuş takımı sökülüp takılabilir değildir. Hangi akılla masaüstü klavyesi gibi çıkarıp takabileceğinizi düşündünüz? Şaka gibi...
? Sökülüp takılabilir değil midir? Dikkatli sökmezsen kırılır doğru. Ama gayet de sökülüp takılabiliyor benimki.

Sökülüp takılabilir değil midir? Dikkatli sökmezsen kırılır doğru. Ama gayet de sökülüp takılabiliyor benimki.

Çıkması kadar tırnakları oturtup takması zor olabiliyor. Arkadaş tırnakları kırdı büyük ihtimal. Benim eski laptop tak çıkar gibiydi direkt oturuyordu ancak şimdiki çıkınca girmiyor :D soğuk terledim takana kadar.

Komple klavyeden bahsediyorsan eğer, evet tabii ki de klavye sökülüp takılır, anakarta monteli halde üretilmiyor tabii ki. Ben tuşların tek tek sökülebilir olmasından bahsediyorum.
Tuşları tek tek sökebiliyorum dostum. Yazdığın cümle Türkçe. Anladım ve ona uygun cevap verdim zaten.
Çıkması kadar tırnakları oturtup takması zor olabiliyor. Arkadaş tırnakları kırdı büyük ihtimal. Benim eski laptop tak çıkar gibiydi direkt oturuyordu ancak şimdiki çıkınca girmiyor :D soğuk terledim takana kadar.
Genelde çıkarırken kırılıyor tırnaklar. O yüzden takılmıyor.

Tuşları tek tek sökebiliyorum dostum. Yazdığın cümle Türkçe. Anladım ve ona uygun cevap verdim zaten.

Genelde çıkarırken kırılıyor tırnaklar. O yüzden takılmıyor.
Biraz araştırdım, evet öyle bir şey varmış. 3 tane bana ait, 1 tane de akrabamdan geçici bir süreliğine aldığım laptoplarım oldu. Hiçbirinin tuşlarının sökülebilir olduğunu sanmıyorum. Yeni nesil laptoplar falan böyle galiba. 🧐

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı