Laptop tuşuna sert basmak klavye bozar mı?

800637

Femtopat
Bir kod yazdım ve ailemden birisine gösterdim. Laptopumu kendi önüne çekti ve yazdığım kodlara baktı enter delete W, A, S, D gibi tuşlara sert bastı laptop yeni ve bende bir şey diyemedim. Sonra odama çekildim ve laptopu kontrol ettim hiçbir sorun yok ama ilk alınan laptopta tuşlar sert hissiyatı verir ya, o yoktu içim parçalandı resmen.

Bir şey olmamıştır psikolojik olarak öyle hissetmişsindir.

Ömrünü azaltır başka bir şey olmaz fazla takmayın.

Yok brocum ne olacak üreticiler bunu düşünüyordur zaten laptopu kullanmak icin aldin bas geç. Abartmadan ^^

Hiçbir şeyi yok rahat olun hocam.

Yanına ekstra bir klavye almanızı öneririm. Çünkü çok kullandığınızda laptopun üstündeki harfler siliniyor zamanla.

Yok brocum ne olacak üreticiler bunu düşünüyordur zaten laptopu kullanmak icin aldin bas geç. Abartmadan ^^

Laptop klavye ışıkli genellikle ışık açmıyorum ama laptop ışığını açtım baktım sanki daha az yanar gibiydi ilk defa bir laptopum olduğu için çok hassas davranıyorum.

Hiçbir şeyi yok rahat olun hocam.

Yanına ekstra bir klavye almanızı öneririm. Çünkü çok kullandığınızda laptopun üstündeki harfler siliniyor zamanla.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 11th i5 işlemci GTX1650 var 512 GB 8 GB RAM.

Laptop klavye ışıkli genellikle ışık açmıyorum ama laptop ışığını açtım baktım sanki daha az yanar gibiydi ilk defa bir laptopum olduğu için çok hassas davranıyorum.

Brocum bende yeni aldım i9-14900HX 4070 140W 32 GB 1TB özellikleri ve 100k PC emin ol bazen bende de oluyor hatta sürücüleri biraz hatali indirmisim o yuzden 1 gundur ellemeye korkuyorum ama bu gereksiz bir şey eğer bir sorun varsa fotoğraf iletebilir misiniz? Ayrica neden ışık açmaya korkuyorsunuz? Bunun için var kullan geç takılma psikolojini bozarsın

Aynı laptop benzeri bende var harfler silinmedi ama gene de ekstra klavye almanız sizin için iyi olacaktır.

Kafayı bozma hocam. Ekstra klavye ve RAM almanı öneririm. Yazılım ve tasarım için 8 GB RAM yetersiz. Aynı laptop bende de var.

Işık için fotoğraf atabilir misiniz hocam?

Hocam emin olun hiç bir şey yoktur. Psikolojik olarak rahatsız duruma düşmeyin, cihazda öyle sorunlar yoğun kullanımda yaşanır ömür falan da etkilememiştir bile normal kullanabilirsiniz. Zaten slikon bunlar normal şeklini alıyor ve aşırı pahalı değil değişimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…