Laptop üzerindeki stickeri (Intel-MSI) çıkartmanın bir zararı var mı?

fatih polat

Megapat
Yer
hatay
Daha fazla  
Başlıkta da dediğim gibi laptop üzerindeki etiketleri çıkartırsam garanti falan sorun yaşar mıyım sökülmeye başladıda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Klavye altındaki işlemci ve ekran kartı gibi marka etiketlerini sökünce bir sorun yaşamazsınız. Laptopun altındaki kısma dokunmamakta fayda var.
O "sticker"ları şahsen hep saçma ve gereksiz bulmuşumdur. Estetik olarak da kirlilik yaptığını düşünürüm ama sizin de endişelendiğiniz gibi ben de garanti ya da satış gibi aşamalarda sorun çıkarır diye kuşkulandığım için dokunmadım hiç. En iyisi de dokunmamak zaten bırakın kendi kendine soyulsun sorarlarsa cevabınız hazır işte kendisi soyuldu gitti :)

Laptopun alt kapak kısmına mümkünse hiç dokunma. Evet o 2 sticker'ı çıkarabilirsiniz ama bence kalsın, neden mi ? Lenovo laptopumda çıkarmıştım ama yapışkanı kalmıştı. Ve gerçekten o yapışkan ne ise çıkmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı