Laptop um aşırı ısınıyor

Ümit Çoban

Hectopat
Daha fazla  
Toshiba l-755 14w model Diz üstü bilgisayarım var alalı 2-3 yıl oldu hiç bakım yaptırmadım speed fan diye bir Program var onla bir ölçüm yapıyorum oyuna giriyorum fan dan fuuuuvv diye ses geliyor 80 dereceyi görüyor bu kötü mü ? altında da soğutucu var 2 fanlı 2 side 1000 rpm da dönüyor 2 ay önceden ben termal macununu değiştirdim işlemcinin üstündeki macun kurumuş sildim hemen yenisini sıktım topladım bilgisayarı bir daha oynadım yok bu sefer 75 derece niye acaba lütfen yardım edin fanı değiştirsem olur mu ?

Arkadaşımın Asus marka dizüstü bilgisayarı vardı. Fanı çok gürültülü çalışıyordu. Bilgisayarı beraber açtık ısı borularını ve fanını temizleyip topladık. Sorun ortadan kalktı termal macuna falan dokunmadık.

Fazla detaylı yapmadım termal macunu 15 TL ye aldım iyidir dimi termal macunu değiştirdim bu kadar fanda toz bulaşmamış anlamış değilim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı