Selamlar, laptopumda yaklaşık 1 aydır USB portlarımın çalışmadığını fark ettim. Başka portları (HDMI vb.) Denemedim. 3 tane USB portum var, hiçbiri çalışmıyor. Gördüğüm her yolu denedim, aygıt yöneticisinden USB'leri deaktifleştirip tekrar aktifleştirdim, kaldırıp tekrar yükledim, özelliklerden güç kazancı seçeneğini kapattım, Denetim Masası'ndan güç seçeneklerinden plan ayarını değiştirip gelişmiş seçeneklerden USB askıya alma ayarını kapattım, BIOS'tan baktım USB ile ilgili tüm ayarlar aktif, güncelleme de attım. Tek denemediğim BIOS'ta bazı bilgisayarlarda Legacy USB Support ayarını aktif etmek fakat kullandığım bilgisayar Toshiba Satellite C55'te öyle bir ayar yok. Bir de galiba BIOS'un güncel bir sürümünde ya Onboard Devices ya da Integrated Peripherals diye bir ayar oluyormuş ama bende o yok. Nasıl hallederiz bunu arkadaşlar bilen varsa yazsın. Şu an kablosuz bir mouse takmaya çalışıyorum fakat algılamıyor. Fareyi adaptöre taktım çalışıyor, USB girişine de telefon şarj aleti taktım çalışmıyor. Yani sorun USB girişinde. Bilen varsa yazsın sabahtan beri yapamadım ben, iyi akşamlar.