asusantal1 Femtopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #1 Dün akşam çalışıyordu laptopu kapattım kapattıktan sonra açtığımda tamamen 2'side çalışmıyordu. Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.
Dün akşam çalışıyordu laptopu kapattım kapattıktan sonra açtığımda tamamen 2'side çalışmıyordu. Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.
H h00g Zeptopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #2 Driverlar dan olabilir Artı 0 Eksi
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 275 9 Temmuz 2025 #3 Chipset sürücülerine yakın zamanda müdahale ettiniz mi? USB portlarına en son ne zaman hangi donanımı bağladınız? Artı 0 Eksi
Chipset sürücülerine yakın zamanda müdahale ettiniz mi? USB portlarına en son ne zaman hangi donanımı bağladınız?
KS KS asusantal1 Femtopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #4 Sakuya Izayoi dedi: Chipset sürücülerine yakın zamanda müdahale ettiniz mi? USB portlarına en son ne zaman hangi donanımı bağladınız? Genişletmek için tıkla... Yok etmedim. En son faremi bağladım. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Chipset sürücülerine yakın zamanda müdahale ettiniz mi? USB portlarına en son ne zaman hangi donanımı bağladınız? Genişletmek için tıkla... Yok etmedim. En son faremi bağladım.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 275 9 Temmuz 2025 #5 asusantal1 dedi: Yok etmedim. En son faremi bağladım. Genişletmek için tıkla... Chipset sürücülerini güncellemeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
asusantal1 dedi: Yok etmedim. En son faremi bağladım. Genişletmek için tıkla... Chipset sürücülerini güncellemeyi dener misiniz?
KS KS asusantal1 Femtopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #6 Sakuya Izayoi dedi: Chipset sürücülerini güncellemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Chipset sürücülerini güncellemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 275 9 Temmuz 2025 #7 asusantal1 dedi: İşe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Farklı USB aygıtları ile denediniz mi? Belki farenizin pili bitmiştir ya da bozulmuştur? Artı 0 Eksi
asusantal1 dedi: İşe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Farklı USB aygıtları ile denediniz mi? Belki farenizin pili bitmiştir ya da bozulmuştur?
KS KS asusantal1 Femtopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #8 Sakuya Izayoi dedi: Farklı USB aygıtları ile denediniz mi? Belki farenizin pili bitmiştir ya da bozulmuştur? Genişletmek için tıkla... Flash bellek denedim olmadı. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Farklı USB aygıtları ile denediniz mi? Belki farenizin pili bitmiştir ya da bozulmuştur? Genişletmek için tıkla... Flash bellek denedim olmadı.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 275 9 Temmuz 2025 #9 asusantal1 dedi: Flash bellek denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız çok ısınıyor muydu eski miydi? Anlaşılan portlar tamamen bozulmuş efendim. Artı 0 Eksi
asusantal1 dedi: Flash bellek denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız çok ısınıyor muydu eski miydi? Anlaşılan portlar tamamen bozulmuş efendim.
KS KS asusantal1 Femtopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #10 Sakuya Izayoi dedi: Bilgisayarınız çok ısınıyor muydu eski miydi? Anlaşılan portlar tamamen bozulmuş efendim. Genişletmek için tıkla... O kadar ısınmıyordu ve 5-6 yıllık bir bilgisayar. Bu arada bundan önce 1 port çalışmıyordu ama her sabah flash taktığımda çalışıyordu sonra çıkardığımda çalışmıyordu. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Bilgisayarınız çok ısınıyor muydu eski miydi? Anlaşılan portlar tamamen bozulmuş efendim. Genişletmek için tıkla... O kadar ısınmıyordu ve 5-6 yıllık bir bilgisayar. Bu arada bundan önce 1 port çalışmıyordu ama her sabah flash taktığımda çalışıyordu sonra çıkardığımda çalışmıyordu.