asusantal1 Femtopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #1 Dün akşam çalışıyordu laptopu kapattım kapattıktan sonra açtığımda tamamen 2'side çalışmıyordu. Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.
Dün akşam çalışıyordu laptopu kapattım kapattıktan sonra açtığımda tamamen 2'side çalışmıyordu. Yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 9 Temmuz 2025 #11 Belki de portların lehimleri zaman içinde deforme olmuştur... Artı 0 Eksi
KS KS asusantal1 Femtopat Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #12 Sakuya Izayoi dedi: Belki de portların lehimleri zaman içinde deforme olmuştur... Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. Sakuya Izayoi dedi: Belki de portların lehimleri zaman içinde deforme olmuştur... Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapıyorum bugün flash belleği taktığımda çalıştı. Son düzenleme: 11 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Belki de portların lehimleri zaman içinde deforme olmuştur... Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. Sakuya Izayoi dedi: Belki de portların lehimleri zaman içinde deforme olmuştur... Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapıyorum bugün flash belleği taktığımda çalıştı.