Piixig Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 Ubuntu kurmak için rufustan isoyu USB ye yazdırdım. Ardından bilgisayarı başlatıp boot menüsünü açınca USB görünmedi nasıl bootlıyabilirim?
Ubuntu kurmak için rufustan isoyu USB ye yazdırdım. Ardından bilgisayarı başlatıp boot menüsünü açınca USB görünmedi nasıl bootlıyabilirim?
Heronry Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-3612QM 12 GB DDR3 RAM Nvidia GT720M 222GB SSD 465GB HDD Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #2 Eğer bilgisayarı açtıktan sonra takıyorsan görmemesi normal. Bilgisayar kapalıyken tak sonra aç. Artı 0 Eksi
KS KS Piixig Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #3 Heronry dedi: Eğer bilgisayarı açtıktan sonra takıyorsan görmemesi normal. Bilgisayar kapalıyken tak sonra aç. Genişletmek için tıkla... USB hep taklıydı hiç çıkarmadım. Artı 0 Eksi
Heronry dedi: Eğer bilgisayarı açtıktan sonra takıyorsan görmemesi normal. Bilgisayar kapalıyken tak sonra aç. Genişletmek için tıkla... USB hep taklıydı hiç çıkarmadım.