T TheGakgosh23 Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #1 Laptopu uyku moduna aldığım zaman ya da şarjı bitip kapanınca, tekrar açmak istediğimde laptop HDD'yi görmüyor.
Laptopu uyku moduna aldığım zaman ya da şarjı bitip kapanınca, tekrar açmak istediğimde laptop HDD'yi görmüyor.
3 334709 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 956 Çözümler 2 27 Ekim 2020 #2 Anakart sıkıntısı olabilir belki. Güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı kapatıp yeniden başlatıp yeniden dener misin bi? Artı 0 Eksi
Anakart sıkıntısı olabilir belki. Güç seçeneklerinden hızlı başlatmayı kapatıp yeniden başlatıp yeniden dener misin bi?
KS KS T TheGakgosh23 Femtopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #3 Anakartta sorun değil çünkü sorunu çözebiliyorum ancak sonra tekrar sorun oluyor. HDD değiştirmiştim ondan sonra olmaya başladı bu sorun (HDD başka laptopta sorun yaratmıyor.) Artı 0 Eksi
Anakartta sorun değil çünkü sorunu çözebiliyorum ancak sonra tekrar sorun oluyor. HDD değiştirmiştim ondan sonra olmaya başladı bu sorun (HDD başka laptopta sorun yaratmıyor.)