Laptop uyku modundayken ekran donması

ismailatak

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
Yaklaşık 1 ay önce kuzenime aşağıda linkini koyduğum laptopu aldırdım. Laptop geldiği gün, gereken tüm sürücüleri bulup güncelledim. Lâkin, her seferinde olmamakla birlikte laptop uyku modundayken açmaya çalıştığında açılmıyor, mecburen laptopu kapatıp açarak sorunu hallediyor.
Yine bu forum üzerinden uyku modu ile alakalı birkaç hataya baktım denedim ama sonuç alamadım. Son çareyi konu açmakta buldum.

Laptop: https://www.hepsiburada.com/acer-as...bilir-bilgisayar-nx-hw5ey-002-p-HBV00001B47JZ
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürücüleri elle buldunuz değil mi? Umarım yazılım kullanarak (Driver Booster vb.) güncellemediniz.

Aşağıdaki makaleye bakın ve hızlı başlatma ayarıyla hazırda beklet ayarını kapatın. Böylece sorun çözülebilir. (Orada "Uyku" kısmı da var, dilerseniz onu da kapatabilirsiniz ama cihaz uyku moduna girmez.)

Hocam explorer.exe den kaynaklı bir şey olabilir mi? Arka planda kısayol tuşlarıyla görev yöneticisi filan açabiliyor musunuz?

Evet, elle bulup güncelledim.
Attığınız makaledekini denedim, birkaç gün içerisinde sonucu görmüş olurum. Teşekkürler şimdiden.
Hocam explorer.exe den kaynaklı bir şey olabilir mi? Arka planda kısayol tuşlarıyla görev yöneticisi filan açabiliyor musunuz?

Tabi, kısayolları kullanabiliyorum, sıkıntı çıkarmıyor laptop açıkken.

Eğer bu olayı yaşarken yapabiliyorsanız Windows + r yapıp explorer.exe yazın ve deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…