Laptop Valorant oynarken 118 derece üstüne çıktı

Burdaoynayak

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, ben bugun valorant oynuyorum, şarjim hemen bittigi için şarja taktim, bir baktim elim tustayken bile sicaklik hissetmeye basladim, yaniyordu, ateş ölçerler ölçütü, kafa olarak olctugumde 45 body vucut olarak olctugumde ise h yazdi baktim, h 118 dereceden yuksekse yazar dedi, benle abimin pc'si ayni, ona yaptim, ona body'de 41 cikti, neden bu kadar sicaklandi? Neredeyse 120 derece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum laptopların büyük bir problemi olan ısınma ile karşı karşıyasın anladığım kadarıyla. Laptop altı soğutucunun yoksa almanı şiddetle öneriyorum. İyi günler.

Dostum laptopların büyük bir problemi olan ısınma ile karşı karşıyasın anladığım kadarıyla. Laptop altı soğutucunun yoksa almanı şiddetle öneriyorum. İyi günler.
118’i gören Laptop görmedim ben hayatımda. Laptop çölün ortasına atılmadığına göre farklı bir şeyler olabilir.

Öyle bir sıcaklık olması mümkün değil, MSI Afterburner gibi yazılımlar üzerinden veya bilgisayarınızın kendi yazılımı var ise onun üzerinden sıcaklıkları kontrol edin. Termal macun kurumuş olması muhtemeldir.

Ateş ölçerle laptop sıcaklığı mı ölçtünüz? MSI Afterburner indirin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videodakileri yapın doğru değerleri belirtin ona göre yorum yapalım.

Ayrıca 118 derece gerçek ise, ki değildir, laptop soğutucusuyla çözülecek bir şey değil. İsterse altında dünyanın en iyi 10 fanı olsun yine de uygun değerleri sağlayamaz.

118 derece olsa koyduğunuz şeyle birlikte eritir her şeyi herhalde
Afterburner indirin ve doğru ölçün sıcaklığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…