fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 11 Temmuz 2022 #1 Sorum bu şekilde bu normal mi? İleride bir sorun açar mı?
KS KS fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 11 Temmuz 2022 #11 Qualty dedi: Animeci, bu kadar korkma ekran kartı için biraz yüksek ama işlemci sıcaklığı ne durumda? Genişletmek için tıkla... animeci? Oyuna girince sıcaklık değerlerini atacağım. Artı 0 Eksi
Qualty dedi: Animeci, bu kadar korkma ekran kartı için biraz yüksek ama işlemci sıcaklığı ne durumda? Genişletmek için tıkla... animeci? Oyuna girince sıcaklık değerlerini atacağım.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Temmuz 2022 #12 bbnoS dedi: Şu Turbo Boost olayı nedir? Nasıl açılır? Genişletmek için tıkla... Git kendi konunu aç. Artı 0 Eksi
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #13 Qualty dedi: Git kendi konunu aç. Genişletmek için tıkla... Belki bilmiyorsa diye söyledim? Artı 0 Eksi
KS KS fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 11 Temmuz 2022 #14 bbnoS dedi: Laptopun markası nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum açıkçası nereden öğrenebilirim? Artı 0 Eksi
bbnoS dedi: Laptopun markası nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum açıkçası nereden öğrenebilirim?
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.163 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Temmuz 2022 #15 fxtih dedi: Yaklaşık 4 yıl oldu alalı 4 yıldır temizlemiyorum temizlemeye kalkışırsam da bir sorun olursa falan korkarım ondan dokunmuyorum. Genişletmek için tıkla... Termal bakımları yapılmadı mı? Artı 0 Eksi
fxtih dedi: Yaklaşık 4 yıl oldu alalı 4 yıldır temizlemiyorum temizlemeye kalkışırsam da bir sorun olursa falan korkarım ondan dokunmuyorum. Genişletmek için tıkla... Termal bakımları yapılmadı mı?
FELAKetTellalı Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 250 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #16 fxtih dedi: Yaklaşık 4 yıl oldu alalı 4 yıldır temizlemiyorum temizlemeye kalkışırsam da bir sorun olursa falan korkarım ondan dokunmuyorum. Genişletmek için tıkla... sorunun neden kaynaklandığı belli oldu. Kesinlikle temizleyip termal macun yenilemesi yapmalısınız. En az 10 derece fark ettirir. Güvendiğiniz bilgisayarcı varsa ona götürün. Ama zor bir şey değil çok fazla video var bu konu hakkında. Artı 0 Eksi
fxtih dedi: Yaklaşık 4 yıl oldu alalı 4 yıldır temizlemiyorum temizlemeye kalkışırsam da bir sorun olursa falan korkarım ondan dokunmuyorum. Genişletmek için tıkla... sorunun neden kaynaklandığı belli oldu. Kesinlikle temizleyip termal macun yenilemesi yapmalısınız. En az 10 derece fark ettirir. Güvendiğiniz bilgisayarcı varsa ona götürün. Ama zor bir şey değil çok fazla video var bu konu hakkında.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #17 fxtih dedi: Bilmiyorum açıkçası nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Özelliklerini verebilirmisin? ekran kartı işlemci anakart vs. Artı 0 Eksi
fxtih dedi: Bilmiyorum açıkçası nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Özelliklerini verebilirmisin? ekran kartı işlemci anakart vs.
KS KS fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 11 Temmuz 2022 #18 Qualty dedi: Git kendi konunu aç. Genişletmek için tıkla... Emrivaki konuşmazsanız daha güzel olur hocam sadece soru sormak istemiş ve düzgünce yazabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Qualty dedi: Git kendi konunu aç. Genişletmek için tıkla... Emrivaki konuşmazsanız daha güzel olur hocam sadece soru sormak istemiş ve düzgünce yazabilirsiniz.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #19 fxtih dedi: Emrivaki konuşmazsanız daha güzel olur hocam sadece soru sormak istemiş ve düzgünce yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sitede böyle insanlara alıştık. Siz özelliklerinizi verebilirmisiniz? Artı 0 Eksi
fxtih dedi: Emrivaki konuşmazsanız daha güzel olur hocam sadece soru sormak istemiş ve düzgünce yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sitede böyle insanlara alıştık. Siz özelliklerinizi verebilirmisiniz?
KS KS fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 11 Temmuz 2022 #20 bbnoS dedi: Özelliklerini verebilirmisin? ekran kartı işlemci anakart vs. Genişletmek için tıkla... Laptopu buldum hocam lenevo 81ax Artı 0 Eksi
bbnoS dedi: Özelliklerini verebilirmisin? ekran kartı işlemci anakart vs. Genişletmek için tıkla... Laptopu buldum hocam lenevo 81ax