Laptop ve PS4 satılıp masaüstü sistem alınır mı?

ardaunsalLs

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde 6 GB RAM, i5, 2 GB erkan kartlı bir laptopum var. Bunu 4000TL satmayı düşünüyorum ve elimde bir adet PS4 çift kollu 1 TB var. Bunu da 4.500'e satmayı düşünüyorum. İkisinin parasıyla oyuncu PC almak mantıklı mıdır? Masaüstü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden olmasın? Özellikle de 8.500 TL'nin üzerine ekleyerek RTX ekran kartlı bir hazır sistem almayı deneyebilirsin.

Benim merak ettiğim PS4'ün 1 TB'ı o kadar ediyor muydu?

Merhabalar, elimde 6 GB RAM, i5, 2 GB erkan kartlı bir laptopum var. Bunu 4000TL satmayı düşünüyorum ve elimde bir adet PS4 çift kollu 1 TB var. Bunu da 4.500'e satmayı düşünüyorum. İkisinin parasıyla oyuncu PC almak mantıklı mıdır? Masaüstü.

O laptop 4000 TL eder mi şüpheliyim fakat 10,000 TL gibi bir fiyata güzel bir sistem kurarsın.
Şu tarz sistemlere bakabilirsin ama en mantıklısı indirim kovalamak.

Neden olmasın? Özellikle de 8.500 TL'nin üzerine ekleyerek RTX ekran kartlı bir hazır sistem almayı deneyebilirsin.

Benim merak ettiğim PS4'ün 1 TB'ı o kadar ediyor muydu?
500 gb modelleri 5k ediyor hızlıca satmak istiyorum babanneme yük olmak istemiyorum.
O laptop 4000 TL eder mi şüpheliyim fakat 10,000 TL gibi bir fiyata güzel bir sistem kurarsın.
Şu tarz sistemlere bakabilirsin ama en mantıklısı indirim kovalamak.
setli lazım pahalıya geliyor sade kasa.

Izoly mantıklı gelmişti aslında sebebi var mı reis.

Var.
Öncelikle koyabildikleri her yere RGB koyup bilgisiz insanların dikkatini çekiyor.
Diyer neden ekran kartını mesela GT 1030 koyup işlemciyi i5 750 Koyuyorlar.
Tamamem düzenbazlık. Fiyat olarak 8-9 Bin TL koyuyorlar sistemin ederi maksimum 4000 TL

Var.
Öncelikle koyabildikleri her yere RGB koyup bilgisiz insanların dikkatini çekiyor.
Diyer neden ekran kartını mesela GT 1030 koyup işlemciyi i5 750 Koyuyorlar.
Tamamem düzenbazlık. Fiyat olarak 8-9 Bin TL koyuyorlar sistemin ederi maksimum 4000 TL
Önerebilceğin hazır sistem linki atabilirmisin bütçe 9k.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı