Bütçem 45 bin TL. İlk düşüncem 5050 GameGaraj 5XT laptopdu, ancak sonradan aklıma bir başka düşünce girdi o da laptopun bütçesinden kısıp 2. el Series S almak sizce de mantıklı mı? 2. elde 11 bin civarına bulunabiliyor. Laptopta ise istediğim oyunu açsın, Ultra ayarlarda oynamama gerek yok orta ayarlarda 60 FPS akıcı oyun deneyimi yeterli benim için. Sizce 34 bin TL'ye bu ihtiyacımı karşılayacak laptop bulunabilir mi? Ve mantıklı bir düşünce mi bu?
Şu an evimde bir laptop var özellikleri çok kötü olsa da SSD sayesinde akıcı bir web deneyimi sunabiliyor. Seneye sınava gireceğimden dolayı laptopdaki çoğu vaktim derslere geçecek elimdeki PC bunu rahat karşılayabiliyor. Laptopa ihtiyac kalır mı? Series S alırsam oyunlara doyar mıyım?
Series S alarak paranı çöpe atmış olursun. Girişin girişi bir konsol bu, çoğu insan küçük oyunlar ve akıllı TV amacıyla alıyor. Bunun yerine bütçeyi bilgisayara aktar, o da mobil bir cihaz sonuçta.
Özellikle kısıtlı bütçede PC+ Xbox'un hiçbir mantığı yok. 1 tane her işini görecek laptop almak yerine bir tane giriş seviyesi konsol 1 tane orta seviye laptop almak mantıksız. Neden Xbox almak istiyorsun ki? PC'de de var tüm oyunlar.
Yani hem konsolda hem PC'de oyun oynamak istiyorsun, ikisi de aynı oyunları oynatan cihazlar ve birisi çoğu oyunu 60 FPS oynatamıyor.
Özellikle kısıtlı bütçede PC+ Xbox'un hiçbir mantığı yok. 1 tane her işini görecek laptop almak yerine bir tane giriş seviyesi konsol 1 tane orta seviye laptop almak mantıksız. Neden Xbox almak istiyorsun ki? PC'de de var tüm oyunlar.
Yani hem konsolda hem PC'de oyun oynamak istiyorsun, ikisi de aynı oyunları oynatan cihazlar ve birisi çoğu oyunu 60 FPS oynatamıyor.
Xbox tercih etmemin tek sebebi daha keyifli oyun deneyimi yaşatacağını düşünmem. Elimin altında benim işlerimi halledebildiğim ancak oyun oynayamadığım bir PC var konsolla oyun açığımı kapıtıp laptopla devam etmem biraz mantıksız olacak galiba, yazılarınıza hak verdim, teşekkür ederim.
Xbox tercih etmemin tek sebebi daha keyifli oyun deneyimi yaşatacağını düşünmem. Elimin altında benim işlerimi halledebildiğim ancak oyun oynayamadığım bir PC var konsolla oyun açığımı kapıtıp laptopla devam etmem biraz mantıksız olacak galiba, yazılarınıza hak verdim, teşekkür ederim.
Xbox neden daha keyifli deneyim sunsun? Bilgisayara da kol takıp oynayacaksın işte aynı şey. Bende Series S var ama kardeşimin laptopu güçsüz diye almıştım bayağı iyi cihaz hatta şaşırıyorum gücüne hala. Ben ikinci el olarak 7500'e aldım kolla beraber mesela bu fiyata laptop imkanı yok alamazdım. Ama laptop alacaksan hiç konsola girme tüm bütçeni laptopa ver geç. Dediğim gibi kol takıp oynayacaksın konsolun hiçbir artısı yok.
Rica ederim. Sana belki daha fazla keyif verebilir ama bana konsol ve PC'den oyun oynamak aynı geliyor, 30FPS oyun oynamak da eziyet gibi gelecektir, bence bütçe varken güçlü laptop alınmalı. PC'de olmayan Xbox Exclusive'i yok gibi bir şey hepsini PC'de de oynarsın. Elimdeki PC yeter PS5 alayım düşüncesi varsa o daha iyi bir fikir gibi geliyor bana.
Bütçe ayırabiliyorsanız Series S almak pek mantıklı değil. Gücü kısıtlı bir konsol. Ama paradan tasarruf etmek isterseniz elinizdeki laptop' ı gündelik işleriniz için kullanıp Series S' i de oyun için almak mantıklı olabilir. Evet performans zayıf ama göz alışıyor. Cihazın çok artıları da var. Yer kaplamıyor, bence en estetik görünen konsol. Isınmıyor, fan sesi derdiniz yok laptoplar gibi.
Rica ederim. Sana belki daha fazla keyif verebilir ama bana konsol ve PC'den oyun oynamak aynı geliyor, 30FPS oyun oynamak da eziyet gibi gelecektir, bence bütçe varken güçlü laptop alınmalı. PC'de olmayan Xbox Exclusive'i yok gibi bir şey hepsini PC'de de oynarsın. Elimdeki PC yeter PS5 alayım düşüncesi varsa o daha iyi bir fikir gibi geliyor bana.
PS 5 yerine Xbox Series X nasıl olur? Çünkü PlayStation'da oyun fiyatları çok yüksek pkaystation Plus'ta ise FIFA falan yok(hem PC'de, hem konsolda en çok oynamak istediğim oyun )