Anıl Tutar Hectopat Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 160 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #1 Merhaba arkadaşlar benim eski bir bilgisayarım var. Onu makul bir fiyata satıp laptop veya tablet almak istiyorum sizce hangisini önerirsiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2014
Merhaba arkadaşlar benim eski bir bilgisayarım var. Onu makul bir fiyata satıp laptop veya tablet almak istiyorum sizce hangisini önerirsiniz ?
cemsahin588 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 90 Yer İstanbul Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #2 Bütçen nedir ?
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 15 Mayıs 2014 #3 Laptop daha kullanışlı olur bence. Tablette yapamadığınız çoğu şeyi laptopda yapabilirsiniz evde pc var ise tablete yönelebilirsiniz.
Laptop daha kullanışlı olur bence. Tablette yapamadığınız çoğu şeyi laptopda yapabilirsiniz evde pc var ise tablete yönelebilirsiniz.
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2014 #4 Kullanma amacınız nedir ? Ona göre bir tavsiyede bulunuruz.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2014 #5 Sürekli yanınızda taşımak istiyorsanız tablet alın. Oyun oynamayı, program kullanmayı düşünüyorsanız laptop.
Sürekli yanınızda taşımak istiyorsanız tablet alın. Oyun oynamayı, program kullanmayı düşünüyorsanız laptop.