çınar çakır Centipat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 VGA kablosu ile laptopu masaüstüye bağlarsak laptopun ekranı 2. ekran olarak kullanılır mı? Eski laptopu değerlendirmek istiyorum da.
VGA kablosu ile laptopu masaüstüye bağlarsak laptopun ekranı 2. ekran olarak kullanılır mı? Eski laptopu değerlendirmek istiyorum da.
F4T1H Kilopat Kek günü Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.358 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 1 Ocak 2023 #2 USB'ye çeviren aparatla yapabilirsin anca, laptoplarda bu özellik olmuyor genelde.
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 1 Ocak 2023 #3 Bir ara bende heveslendim şöyle bir video bulmuştum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eski laptopu temizlemek ile uğraşması var diye şuan için erteledim. Yazılım ile aynı internet ağına bağlanarak yapılabiliyor. Herhangi bir kablo veya dönüştürücü almaya gerek yok.
Bir ara bende heveslendim şöyle bir video bulmuştum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eski laptopu temizlemek ile uğraşması var diye şuan için erteledim. Yazılım ile aynı internet ağına bağlanarak yapılabiliyor. Herhangi bir kablo veya dönüştürücü almaya gerek yok.
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 1 Ocak 2023 #4 Spacedesk adlı uygulama ile aynı internet ağı üzerinden bağlayıp,ikinci,üçüncü ekran olarak bağlayabilirsiniz.
Spacedesk adlı uygulama ile aynı internet ağı üzerinden bağlayıp,ikinci,üçüncü ekran olarak bağlayabilirsiniz.