Texrtwind Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #11 Kemânkeş- dedi: Ben de Arduino için aldım da, PCB yerine kendimi tasarladım. Elimde yanık izleri dolu. Bıraktım sonra nasıl olsa hazırları satılıyor. Genişletmek için tıkla... İlk başlarda habire ufak ufak kaydıra kaydıra değdirip elini ille de yakıyo insan. Lehim yanığı hiç bişeye benzemez geçmiş olsun Çok çektim ben de
Kemânkeş- dedi: Ben de Arduino için aldım da, PCB yerine kendimi tasarladım. Elimde yanık izleri dolu. Bıraktım sonra nasıl olsa hazırları satılıyor. Genişletmek için tıkla... İlk başlarda habire ufak ufak kaydıra kaydıra değdirip elini ille de yakıyo insan. Lehim yanığı hiç bişeye benzemez geçmiş olsun Çok çektim ben de
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 6 Eylül 2020 #12 Texrtwind dedi: İlk başlarda habire ufak ufak kaydıra kaydıra değdirip elini ille de yakıyo insan. Lehim yanığı hiç bişeye benzemez geçmiş olsun Çok çektim ben de Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam
Texrtwind dedi: İlk başlarda habire ufak ufak kaydıra kaydıra değdirip elini ille de yakıyo insan. Lehim yanığı hiç bişeye benzemez geçmiş olsun Çok çektim ben de Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam