Laptop Video Kayıt Ederken Ses Sorunu

th3m4r1n3

Megapat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450m s2h
Amd Ryzen 5 5600
Patriot 8x2 16gb ram
RX 550 2gb
FPS 550W PSU
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar

Ufak bir sorum olacak konuyu yanlış yere açmışsam lütfen yetkililer taşırsa sevinirim. Sürekli video çeken biriyim genelde masaüstü PC'de çekiyordum videolarımı fakat laptop alınca bir video çekeyim dedim. Önceden kullandığım bütün programları yükledim 3 tane meşhur video programıyla denedim Fraps, Camtasia, Bandicam ama hepsinde ses sorunu var sanki bir tuşa basıp basıp konuşuyorum gibi TeamSpeak falan kullananlar bilir shift yada bir tuş belirlersiniz o tuşa basıp konuşursunuz. Video kayıt başlattım bitti bir baktım videolardaki ses bir cızık cızık neyle alakalı acaba yardımcı olursanız sevinirim saygılar..

Not: Laptop'ta kulaklık falan takılı değil...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız programın tuş atamasını kaldırın. Direk sesinizi yansıtsın karşıya. Ayrıca OPS programını kullanın.

Teşşekür ederim ama aynı sorun o programda da devam etmekte ayrıca hiç bir yere tuş falan atamadım neden böyle bi sorun oluştu bilmiyorum. Bu programın tam kullanımını ayarlarını biliyor musunuz siz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…