4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2022 #11 Ben yazları il il gezen, her haftasonu evde olmayan, okuldan dolayı okula laptop götüren biriyim yaniiiiii; Benim gibiysen laptop al geç.
Ben yazları il il gezen, her haftasonu evde olmayan, okuldan dolayı okula laptop götüren biriyim yaniiiiii; Benim gibiysen laptop al geç.
P polS Picopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #12 MertSamed1441 dedi: Arkadaşlar BenQ Zowie'nin 240Hz monitörü elimde. Ben laptopu kasa olarak kullanmayı düşündüm RTX 3050'li. Yoksa hazır sistem mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bundan birkaç ay öncesine kadar bende laptop seviyordum ki kuzenimin masaüstünü eve getirinceye kadar. Çok rahat ve çok konforlu.
MertSamed1441 dedi: Arkadaşlar BenQ Zowie'nin 240Hz monitörü elimde. Ben laptopu kasa olarak kullanmayı düşündüm RTX 3050'li. Yoksa hazır sistem mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bundan birkaç ay öncesine kadar bende laptop seviyordum ki kuzenimin masaüstünü eve getirinceye kadar. Çok rahat ve çok konforlu.
4 499337 Kilopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.329 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2022 #13 polS dedi: Hocam bundan birkaç ay öncesine kadar bende laptop seviyordum ki kuzenimin masaüstünü eve getirinceye kadar. Çok rahat ve çok konforlu. Genişletmek için tıkla... Hocam bence masaüstü daha masraflı. Özellikle toplamak aşırı masraflı. Yok monitör, yok klavye... Anakarta para ver, sıvı soğutma para ver... Ver de ver... Laptop hem daha az masraflı hem de daha ucuz olabiliyor. Hem de az yer kaplıyor.
polS dedi: Hocam bundan birkaç ay öncesine kadar bende laptop seviyordum ki kuzenimin masaüstünü eve getirinceye kadar. Çok rahat ve çok konforlu. Genişletmek için tıkla... Hocam bence masaüstü daha masraflı. Özellikle toplamak aşırı masraflı. Yok monitör, yok klavye... Anakarta para ver, sıvı soğutma para ver... Ver de ver... Laptop hem daha az masraflı hem de daha ucuz olabiliyor. Hem de az yer kaplıyor.