Laptop vs masaüstü

Dizüstü bence daha mantıklı açıkçası bu size göre değişebilir, sık sık seyahat ediyorsanız ya da kablo, monitör karmaşası istemiyorsanız laptop tercihi yapabilirisiniz. Hocam ablam üniversitede ve ortam tamamen farklı, açıkçası laptop gerekli. Ve şimdiki laptoplar da gayet gayet güçlü masaüstü kuvvetindeler. Fakat bence şunu da unutmayın laptop çok çok daha rahat. Zaten bu piyasada laptop ve masaüstü fiyatları yaklaşık olarak aynı.

Teşekkürler herkese. Aslında kararımı masaüstünden yana vermiştim. Yurtta da kalabilirim tabii, kesinlikle bir eve çıkacağım diye bir şey yok şu anlık. Arkadaşlarım masaüstü almamı öneriyor hala. Bilemiyorum, mantıklı hareket etmek istiyorum, ancak yazdığım gibi gönlümde masaüstü yatıyor. Bu kadar fazla takmak yerine sadece gidip bir şeyi yapamıyorum. Şu anki piyasada bir fark da yok evet. Normalde evden çıkmayan asosyal biriyim, sırf üniversiteye gidince lazım olacak diyorlar diye masaüstünden vazgeçesim gelmedi, gelmiyor hala. Biraz daha düşüneceğim tabii ki

Şu an piyasa allak bullak dizüstü daha mantıklı ama stoklarda 2022'den önce düzelmez gibi o yüzden dizüstü almanız daha iyi olur olasıdışı bir durum olup yazın stoklar düzelirse masaüstü almanız daha mantıklı olacaktır ama çok fazla taşıyacaksanız her türlü dizüstü.

Ben olsam laptop alırdım. Taşıması kolay aç oyna, yer kaplamaz küçük çantaya at. Kibar ve güzel kafelerde istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Eğitim ve ders amaçlı da kullanılır uzanın yatağa açın ders videosu normal video izler gibi izleyin. Piyasa zaten belli, bir tane oynadığınız oyunlara göre ekran kartı ve soğutması iyi bir model aldığınız zaman iş bitmiştir. Tabii masaüstünün de kendine göre avantajları var tabii ki karar sizin.

Şahsen masaüstü aldıktan sonra laptoplarda oyun oynamak keyif vermiyor.
1070'li masaüstü bilgisayarım arkadaşımın 2080'li laptopundan daha çok keyif veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…