Laptop vs masaüstü

Bu Thin, Cyborg, Abra, G870'in markaları ne genelde modellerine çok dikkat etmiyorum da direkt listeden elerim. Bir de bunlar çabuk ısındığı için mi önermiyorsunuz?

Abra ve G870'i anlatmama gerek olduğunu sanmıyorum.
Thin ve Cyborg'un ise biraz üstünde durayım.
IPS level kullanıyorlar. TN paneli IPS panele benzetmeye çalışıyorlar ve özellikler kısmında IPS yazıyor. Aynı "mekanik hisli klavye" mantığı gibi. IPS panelli laptop aldığınızı sanarken TN panel aldığınızı fark ediyorsunuz.
Ekran kartı 45W oluyor bu modellerin. Aşırı düşük. Performansları berbat.
Tek fan kullanıyorlar. İnanılmaz derecede ısınma yaratır(ki yaratıyor da)
Dandik ekran, dandik ekran kartı, dandik panel, ayrıca hem Gaming laptop tipinde olup hem de tek renk (Thin sadece kırmızı, Cyborg sadece mavi) kullanması da ufak da olsa göze batıyor. Hadi Victus sadece beyaz renk kullanıyor tamam ama o en azından sade ve buna uygun bir tasarıma sahip.
70 bin TL altı MSI alınmaz.

V serisi de throttle sorunlu. Aşırı ısınma yapıyor. Ocak niyetine kullanabilirsiniz çünkü oyun oynamakta güçlük çekeceksiniz.

Ayrıca attığınız siteyi ilk defa gördüm, siz de laptopunuzu buradan mı aldınız? Güvenilir mi yani?

Hayır ben ikinci el aldım(kutu fatura garanti dahilinde aldım, Teknosa faturası vardı üzerinde)
Site bizzat Gaming Gen TR'ye ait. Gaming Gen TR ve bu siteyi Yan yana koyup incelerseniz bariz belli oluyor zaten. Alan herkes güvenilir olduğunu da belirtiyor.

Şöyle açıklayayım, Gaming Gen TR ve bu site Beta Oyun Teknoloji A. Ş.'ye ait.

Listenize Victus 15'leri de ekleyebilirsiniz 75 watt GPU yüzünden.

Listenize Victus 15'leri de ekleyebilirsiniz 75 watt GPU yüzünden.

75W düşük bir değer değil. Zaten maksimum verimi 95W model veriyor.
Victus 15 yurt dışında genel olarak en çok sevilen, övülen ve satın alınan laptop modelidir(ki Türkiye'de de neredeyse öyle sayılabilir) ne yaşadığınızı anlamadım. Şu an Türk ya da yabancı bir forumda 20-60 bin arası bütçede alınabilecek en iyi laptop modelini sorsan bilgili kişilerden en az birkaçı sana Victus'u söyleyecektir.
Ayrıca Victus 15 ila Victus 16 arasındaki tek fark birisinin DDR4 diğerinin DDR5 olmasıdır(ve 16 olan 1.5cm daha büyük, buna fark dersen)

Sanırım sizin kafanıza ne kadar watt o kadar iyi düşüncesi girmiş. 140W bir 4050 almaktansa 75W bir 4050 almak çok daha mantıklı olacaktır.

75 watt yeterli değil. İnternete "Victus 15 alınır mı?" yazsanız kimse önermiyor görebilirsiniz. Biraz daha araştırın isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

75W yetersiz olsaydı aradaki fark böyle olmazdı.
Genel kullanım olarak, eğer bir masaüstü gibi kullanmayacaksanız 75W>140W.
Fakat 95W>>>>>>

75 watt yeterli değil. İnternete "Victus 15 alınır mı?" yazsanız kimse önermiyor görebilirsiniz. Biraz daha araştırın isterseniz.

Laptop almadan önce 3.5 ay araştırdım zaten global forumlarda. Şimdi de bir göz attım. Eğer aynı evrende yaşıyorsak ikimizden birisinde gariplik var çünkü 100 kişiden 99u Victus hakkında çok olumlu yorumlar yapıyor.
Ayrıca Victus 15'in minimum 75W kullandığını, 95W ve üstü modellerinin de olduğunu hatırlatmamda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…