Laptop vs Masaüstü

just_people

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Laptop mu almalıyım? Yoksa masaüstü mü? 8-12K bütçe var.

Kullanım amacınıza bağlı. Ne için alacaksınız?

Hocam laptop pişamnlıktır bence ama bütçeniz yüksek değil kasadan yana deneyin şansınızı laptop alacam dersenize lenevo ideapad slim 3 alın bende var iş için kullanıyorum pişman değilim

8-12k bütçede ne anladığınız pek bir fark yaratmaz, o makinelerde yapabilecekleriniz sınırlıdır. Bilgisayarı oradan oraya götürmeyi düşünüyorsanız laptop alın, sabit duracaksa masaüstü alın.

Yakın zamanda kendim de sattığım için piyasayı az çok takip ettim, ikinci elde 12k bütçe aralığında güncel oyunları 1080p'de düzgün ayarlarda oynayabileceğiniz fırsatçı olmayan satıcılar var. Tavsiyem o yönde olur.

Kullanım amacınıza bağlı. Ne için alacaksınız?

Ders belki oyun ama genellikle şarkı yapıyorum.

Nerede sattınız hocam.

Hangi amaçla kullanacaksınız ve nerelerde kullanacaksınız.

Dediğim gibi hocam ders arada oyun onun harici müzik.

Son düzenleme:
Ders belki oyun ama genellikle şarkı yapıyorum.

Nerede sattınız hocam.

Dediğim gibi hocam ders arada oyun onun harici müzik.

Hocam şarkı olarak bir şey diyemeyeceğim ancak ana konu ders ise arada oyun oynayacaksanız laptop işinize yarar farklı lokasyonlarda da takılabilirsiniz ancak oyun odaklı arada ders ise tam tersi.

Performans, soğutma ve stabilizasyon olarak masaüstü önde. Kullanım amacına göre değişir bu durum. Sık sık seyahat eden birisiysen (ki bu okul olur, başka bir yer olur) laptop alman daha yararına olur. Kısaca laptopu gittiğin yere taşımak gibi bir zorunluluğun varsa tabii ki laptop daha iyi bir tercih.

Bir de 8-12K arasında iyi bir bilgisayar alamazsın. İkinci el belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…