Laptop vs telefon

BroBeyXD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam ilk önce laptop ve telefonumu söyleyeyim, ve hedefimin ne olduğunu söyleyeyim:

Telefon: Xiaomi 11T düz, 256 GB Dimensity 1200 (Haziran 2022'de alındı)
Laptop: Dell G3 15 GTX 1650 Ti, 16 GB DDR4 RAM, i7 10750H (nisan 2020 de alındı)

Oynadığım oyunlar: F1 24, GTA 5, SP Football Life 2025 megapatch 3.1, Forza Horizon 4, 5, PS3 emülatörleri, Yuzu emülatörü, dolphin emülatörü, MSFS 2020/2024
Hedefim: 1080p oyunları en yüksek ayarda en az 70FPS'te oynamak.

Almak istediklerim (sadece 1 tanesini alabiliyorum bu yüzden buraya yazıyorum)
Telefon: Xiaomi 14T Pro 512 GB (eğer takdir kazanırsam ve telefonu seçersem bu olacak.)
Bilgisayar:
HP Victus Gaming 15-fb2003nt (A05NGEA) Notebook
Aslında bunu önceden planlamıyorduk ama şimdi çıktı. Çünkü artık PC'nin menteşesi falan çıkıyor ve benim şartlar ise daha yüksek. Sizlerin yorumunuza bırakıyorum. 16 GB olan RAM'i 32 yapmayı düşünüyorum ekstra RAM alarak zaten 1tbimiş. Eğer hangisini seçip haziran 2025 gibi buraya yazarım.

İkisi arasından laptop derim fakat o laptop çöp alınmaz haberin olsun. Ek olarak ne telefon ne laptop al. Git masaüstü al zaten 1650 Ti'lı yine idare ederlik bir laptopun var.
Masaüstü alamam hocam. Nedeni çok seyahat ediyorum bu yaz 1 aylığına almanyaya gideceğim Haziran 10-15 te İngiltereye gideceğim ondan bilgisayarı da götürmek istiyorum yani laptop almak istiyorum. Maksimum 43 bin 44 bin olan laptop öneriniz var mıdır hocam?

Ben olsam laptop alırdım. 11T halen sağlam cihaz fakat 1650 Ti laptop bazı yüksek oyunlarda üzebilir.
hocam 11T nin kamera çok kötü ama ya öyle bir şey var yani ben aldığım zaman full performans bazlıydım ama şimdi bir yerlere gittiğimde falan fotoğraf çekiyorum ya, ondan yani bazı fotoğraflar çamur gibi mi çıkıyor bana mı öyle geliyor. ama 1650 ti laptop harbiden üzüyor bazı oyunlarda.

Masaüstü alamam hocam. Nedeni çok seyahat ediyorum bu yaz 1 aylığına Almanya'ya gideceğim haziran 10-15'te İngiltere'ye gideceğim ondan bilgisayarı da götürmek istiyorum yani laptop almak istiyorum. Maksimum 43 bin 44 bin olan laptop öneriniz var mıdır hocam?

Hocam 11T'nin kamera çok kötü ama ya öyle bir şey var yani ben aldığım zaman full performans bazlıydım ama şimdi bir yerlere gittiğimde falan fotoğraf çekiyorum ya, ondan yani bazı fotoğraflar çamur gibi mi çıkıyor bana mı öyle geliyor. Ama 1650 Ti laptop harbiden üzüyor bazı oyunlarda.

Hazır yurt dışına çıkmışken daha ucuza telefon ve laptop alabilirsiniz. 43-44 bin TL'ye yurt dışı bir iPhone veya Samsung bulunur.

Masaüstü alamam hocam. Nedeni çok seyahat ediyorum bu yaz 1 aylığına almanyaya gideceğim Haziran 10-15 te İngiltereye gideceğim ondan bilgisayarı da götürmek istiyorum yani laptop almak istiyorum. Maksimum 43 bin 44 bin olan laptop öneriniz var mıdır hocam?

hocam 11T nin kamera çok kötü ama ya öyle bir şey var yani ben aldığım zaman full performans bazlıydım ama şimdi bir yerlere gittiğimde falan fotoğraf çekiyorum ya, ondan yani bazı fotoğraflar çamur gibi mi çıkıyor bana mı öyle geliyor. ama 1650 ti laptop harbiden üzüyor bazı oyunlarda.
Yurt dışında daha ucuza halledebilirsiniz laptop işini. TR piyasasında önerecek olsam.

Kayıt ücreti yaptırmaya gerek yok ki hocam.
Laptopu biliyorum gerek yok ona (olmasın zaten) ama telefonda var da siz laptop dediyseniz yanlış anlamışım. Ama hocam duruma göre yani bu şu an kesin değil eğer takdir getirirsem telefon ama ilerleyen zamanda bilgisayar durumuna göre değişebilir

Laptopu biliyorum gerek yok ona (olmasın zaten) ama telefonda var da siz laptop dediyseniz yanlış anlamışım. Ama hocam duruma göre yani bu şu an kesin değil eğer takdir getirirsem telefon ama ilerleyen zamanda bilgisayar durumuna göre değişebilir.

iPhone değilse IMEI atilabiliyor telefona.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı