reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.495 Çözümler 776 28 Haziran 2019 #11 Dizüstü bilgisayarınızın özellikleri nedir? Aygıt yöneticisine girip WLAN alıcısının modelini paylaşabilir misiniz?
Dizüstü bilgisayarınızın özellikleri nedir? Aygıt yöneticisine girip WLAN alıcısının modelini paylaşabilir misiniz?
EliatoR Decapat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 22 28 Haziran 2019 #12 reptile dedi: Dizüstü bilgisayarınızın özellikleri nedir? Aygıt yöneticisine girip WLAN alıcısının modelini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok ağ bağdaştırıcıları altındaki modellerimi istiyorsunuz?
reptile dedi: Dizüstü bilgisayarınızın özellikleri nedir? Aygıt yöneticisine girip WLAN alıcısının modelini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok ağ bağdaştırıcıları altındaki modellerimi istiyorsunuz?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.495 Çözümler 776 28 Haziran 2019 #13 Evet, orada yazması lazım. Olmazsa dizüstünün marka ve modelini belirtiniz.
EliatoR Decapat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 22 28 Haziran 2019 #14 reptile dedi: Evet, orada yazması lazım. Genişletmek için tıkla... ScreenShot Buradan SS paylaştım bakın isterseniz ağ bağdaştırıcılarını. EliatoR dedi: ScreenShot Buradan SS paylaştım bakın isterseniz ağ bağdaştırıcılarını. Genişletmek için tıkla... Yeterli değilse başka ne paylaşabilirim? Son düzenleme: 28 Haziran 2019
reptile dedi: Evet, orada yazması lazım. Genişletmek için tıkla... ScreenShot Buradan SS paylaştım bakın isterseniz ağ bağdaştırıcılarını. EliatoR dedi: ScreenShot Buradan SS paylaştım bakın isterseniz ağ bağdaştırıcılarını. Genişletmek için tıkla... Yeterli değilse başka ne paylaşabilirim?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.495 Çözümler 776 28 Haziran 2019 #15 Cihazınız bahsettiğiniz hızdan daha fazlasını destekliyor. Sürücüleriniz güncel mi? Hangi şifreleme yöntemini kullanıyorsunuz cihazda? Tam olarak göremedim ama, kullandığınız bilgisayarda 5GHz bağlantısı var mı? Ben göremedim de.
Cihazınız bahsettiğiniz hızdan daha fazlasını destekliyor. Sürücüleriniz güncel mi? Hangi şifreleme yöntemini kullanıyorsunuz cihazda? Tam olarak göremedim ama, kullandığınız bilgisayarda 5GHz bağlantısı var mı? Ben göremedim de.
EliatoR Decapat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 22 28 Haziran 2019 #16 reptile dedi: Cihazınız bahsettiğiniz hızdan daha fazlasını destekliyor. Sürücüleriniz güncel mi? Hangi şifreleme yöntemini kullanıyorsunuz cihazda? Tam olarak göremedim ama, kullandığınız bilgisayarda 5GHz bağlantısı var mı? Ben göremedim de. Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yoki, doğrudur. Ne yapmalıyım, şifreleme olarak bilgisiyar giriş şifresi ise harfler ile.
reptile dedi: Cihazınız bahsettiğiniz hızdan daha fazlasını destekliyor. Sürücüleriniz güncel mi? Hangi şifreleme yöntemini kullanıyorsunuz cihazda? Tam olarak göremedim ama, kullandığınız bilgisayarda 5GHz bağlantısı var mı? Ben göremedim de. Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yoki, doğrudur. Ne yapmalıyım, şifreleme olarak bilgisiyar giriş şifresi ise harfler ile.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.495 Çözümler 776 28 Haziran 2019 #17 Laptop'un marka ve modelini verebilir misin?
EliatoR Decapat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 22 28 Haziran 2019 #18 Marka: Toshiba Modeli : Satellite C55-A
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.495 Çözümler 776 28 Haziran 2019 #19 C55-A dışında bir şey belirtilmiş mi? Farklı modeller mevcut. Olmadı seri numarası olarak paylaşın. Buna ek olarak hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? 32 mi yoksa 64 Bit mi?
C55-A dışında bir şey belirtilmiş mi? Farklı modeller mevcut. Olmadı seri numarası olarak paylaşın. Buna ek olarak hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? 32 mi yoksa 64 Bit mi?
EliatoR Decapat Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 22 28 Haziran 2019 #20 reptile dedi: C55-A dışında bir şey belirtilmiş mi? Farklı modeller mevcut. Olmadı seri numarası olarak paylaşın. Buna ek olarak hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? 32 mi yoksa 64 Bit mi? Genişletmek için tıkla... 64 Bit fakat ben modeli buldum internetten Satelitte C55-A Yazınca isterseniz resim atayım?
reptile dedi: C55-A dışında bir şey belirtilmiş mi? Farklı modeller mevcut. Olmadı seri numarası olarak paylaşın. Buna ek olarak hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? 32 mi yoksa 64 Bit mi? Genişletmek için tıkla... 64 Bit fakat ben modeli buldum internetten Satelitte C55-A Yazınca isterseniz resim atayım?