E egerafi Kilopat Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2017 #1 Arkadaşlar USB üzerinden wifislaxı sorunsuz çalıştırabilyorum ancak wifislax laptopun wifi alıcısını algılamıyor doğal olarak wifi şifre kırma işlemi başlatamıyorum. Lütfen yardım eder misiniz Kullandığım sürüm 4.9. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2017
Arkadaşlar USB üzerinden wifislaxı sorunsuz çalıştırabilyorum ancak wifislax laptopun wifi alıcısını algılamıyor doğal olarak wifi şifre kırma işlemi başlatamıyorum. Lütfen yardım eder misiniz Kullandığım sürüm 4.9.
iblah60 Kilopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2017 #2 PC masaüstü mü? Eğer laptop ise Wi-Fi kartını görmez onun yerine ayrı bir Wi-Fi kartı alman gerekiyor diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2017
PC masaüstü mü? Eğer laptop ise Wi-Fi kartını görmez onun yerine ayrı bir Wi-Fi kartı alman gerekiyor diye biliyorum.
Cleante Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 1.729 Çözümler 3 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Veren 2 Şubat 2017 #3 Senin bahsettiğin işlem şifre kurtarmak için kurulmuştur. Milletin hakkını ye diye değil.