Göklerden Gelen Kod
Decapat
Laptopum 4 yıllık. Wi-fi kendi kendine kapanıyor, ağ sıfırlama ile tekrar çıkıyor veya çıkmıyor. Bazen bu olduktan sonra laptop donuyor ve mavi ekran veriyor (Machine Check Exception). Windows 10, bu sorunla karşılaştıktan sonra eski sürücüleri denedim, virüs taraması yaptım, format attım güncellemeleri yaptım, eski sürümleri tekrar denedim ve hala sorun devam ediyor. Yazılımsal olarak yapılabilecek tüm şeyleri yaptım. Donanımsal bir sorun, ancak kablo takılı olmasa kendi kendine düzelmez. Wi-fi kartı bozuk olsa da neden ağ sıfırlayınca düzelsin. Anlamadım sorunu nedir?
Wi-fi kartı Broadcom bcm43142. BurnInTest yaptım, diğer donanımlar temiz çıktı.
@114187 Sorun çözüldü. Wi-fi ve mavi ekran sorununun Driver booster ile ilgili olduğunu belirten bir başlık ile değiştirilirse arkadaşlar bu programa dikkat ederler.
Driver booster yazılımı ile güncelleme yapmıştım. Format attıktan sonrada ilk güncellemeyi Driver booster ile yaptım. Ağ sürücüsünü kaldırıp eski versiyonları yüklemek etki etmemişti.
Wi-fi kartı Broadcom bcm43142. BurnInTest yaptım, diğer donanımlar temiz çıktı.
@114187 Sorun çözüldü. Wi-fi ve mavi ekran sorununun Driver booster ile ilgili olduğunu belirten bir başlık ile değiştirilirse arkadaşlar bu programa dikkat ederler.
Driver booster yazılımı ile güncelleme yapmıştım. Format attıktan sonrada ilk güncellemeyi Driver booster ile yaptım. Ağ sürücüsünü kaldırıp eski versiyonları yüklemek etki etmemişti.
Son düzenleme: