S shad0ww Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 355 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #1 Laptopla internette gezerken birden internet gitti. Bağlanamadım sonra. Laptoptan direkt Wi-Fi simgesi gitti şu şekilde. Yardımlarınızı bekliyorum.
Laptopla internette gezerken birden internet gitti. Bağlanamadım sonra. Laptoptan direkt Wi-Fi simgesi gitti şu şekilde. Yardımlarınızı bekliyorum.
mertcan6789 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 1.214 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #2 shad0ww dedi: Laptopla internette gezerken birden internet gitti. Bağlanamadım sonra. Laptoptan direkt Wi-Fi simgesi gitti şu şekilde. Yardımlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 1251976 Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
shad0ww dedi: Laptopla internette gezerken birden internet gitti. Bağlanamadım sonra. Laptoptan direkt Wi-Fi simgesi gitti şu şekilde. Yardımlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 1251976 Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatın.
KS KS S shad0ww Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 355 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #3 mertcan6789 dedi: Yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı Artı 0 Eksi
HyperPineapple Kilopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 167 Çözümler 1 26 Aralık 2021 #4 shad0ww dedi: Denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden Wi-Fi adaptörünüzün durumuna bakınız. Artı 0 Eksi
shad0ww dedi: Denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden Wi-Fi adaptörünüzün durumuna bakınız.
WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.147 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 26 Aralık 2021 #5 Bu ara sıra bende oluyor sanırsam Aygıt yöneticisinde Wi-Fi adaptöründe bir sıkıntı gözükmüyorsa büyük ihtimal bozulmuş olabilir. Bende de oldu ben telefonu laptopa bağlayıp tethering yaparak Wi-Fi'ya bağlanıyorum. Pek bir fark yok. Artı 0 Eksi
Bu ara sıra bende oluyor sanırsam Aygıt yöneticisinde Wi-Fi adaptöründe bir sıkıntı gözükmüyorsa büyük ihtimal bozulmuş olabilir. Bende de oldu ben telefonu laptopa bağlayıp tethering yaparak Wi-Fi'ya bağlanıyorum. Pek bir fark yok.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #6 shad0ww dedi: Laptopla internette gezerken birden internet gitti. Bağlanamadım sonra. Laptoptan direkt Wi-Fi simgesi gitti şu şekilde. Yardımlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 1251976 Genişletmek için tıkla... Benim eski laptopdada böyle olmuştu.Wi-fi adaptörü yanmıştı sizdede olabilir. Artı 0 Eksi
shad0ww dedi: Laptopla internette gezerken birden internet gitti. Bağlanamadım sonra. Laptoptan direkt Wi-Fi simgesi gitti şu şekilde. Yardımlarınızı bekliyorum. Eki Görüntüle 1251976 Genişletmek için tıkla... Benim eski laptopdada böyle olmuştu.Wi-fi adaptörü yanmıştı sizdede olabilir.
KS KS S shad0ww Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 355 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #7 Telefonda sağlıklı bir şekilde çalışıyor olması az ihtimal Artı 0 Eksi