Laptop Wi-Fi sürücüsü çöküyor

508516

Centipat
Arkadaşlar yaklaşık 4 saat önce bir konu açmıştım. Wi-Fi sürücüsü yok diye. Onu hallettim ama şimdi de sürücüyü kuruyorum 10 dakika normal çalışıyor bir anda kesiliyor. Wi-Fi sürücüsü yok oluyor. Tekrar tekrar kurmam gerekiyor. Bu ne anlama geliyor? Wi-Fi kartının kronik olarak sorunlu olduğu anlamına mı geliyor? Ve tek çözümü de Ethernet mi?

Hocam Wİ-Fİ sürücüsü Windows 10 kurulumunda geliyor olması lazım. Windows 7'de öyle bir şey yok. Kendimiz indirmemiz lazım. Ama Windows 10'un içinde yerleşik olması lazım.

Hocam Wİ-Fİ sürücüsü Windows 10 kurulumunda geliyor olması lazım. Windows 7'de öyle bir şey yok. Kendimiz indirmemiz lazım. Ama Windows 10'un içinde yerleşik olması lazım.
Yok zaten sürücüsü vardı ben ağı sıfırladım ve sürücü yok oldu. Manuel olarak kurdum ama işte dediğim gibi kurduktan sonra 10 dakika normal çalışıyor. Sonra bir anda tüm wi-fi ağları yok oluyor ve aygıt yöneticisinde gözükmemeye başlıyor. Böyle olunca da yeniden yeniden kurmam gerekiyor. Tabiri caizse yalama oldu bilgisayar. Sürücüyü kur yeniden başlat, sürücüyü kur yeniden başlat.

Hocam sıfırlamayın. Yani öğrendim öğreneli bilgisayar üzerinde her deneyi yaptım ama internet kısmına asla ama asla karışmadım. Bence yanlış yapmışsınız.

Hocam sıfırlamayın. Yani öğrendim öğreneli bilgisayar üzerinde her deneyi yaptım ama internet kısmına asla ama asla karışmadım. Bence yanlış yapmışsınız.
Hocam sıfırladım bir kere ve böyle olmaması gerekiyordu. Yanlış bir şey yaptıysam sıfırladığımda o ayarların eski normal hallerine gelmesi gerekiyordu.

Hocam sıfırladım bir kere ve böyle olmaması gerekiyordu. Yanlış bir şey yaptıysam sıfırladığımda o ayarların eski normal hallerine gelmesi gerekiyordu.
Acaba bilgisayarı sıfırlasam düzelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…