Görsel yukleyemiyorum Windows 10 sistemim ayarlar, ağ ve internet, kismina girince durumdan sonra Wi-Fi geliyordu normalde artık Ethernet var.
İnternetin yoktu ve sorun gidericiyi çalıştırdım bana bir çözüm sundu uygula dedim uyguladiktan sonra Ethernet yazan yerde eskiden Wi-Fi vardı fakat artık Ethernet var ve hiçbir türlü kablosuz internete baglanamiyorum sadece kablolu gözüküyor ve kablolu internetim yok nasıl duzeltebilirim?
Aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları kısmına gelip ekran görüntüsü atar mısın?
Buyurun.
Tam olarak hangi isme sahip olanıWi-Fi sürücünü güncelle.
Tam olarak hangi isme sahip olanı.
Bunu kurun bakalım.Intel® Wireless Wi-Fi Drivers for Windows® 10 and Windows 11*
This download installs the Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi package drivers 23.170.0 for the Intel® Wi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 and Intel® 9000 series Wireless Adapterswww.intel.com
Evimde internet olmadığından dolayı telefona bağlamak istedim 1,2 güne sorunu cozebileceklerini söylediler kablolu internetim gelince bağlayıp indirsem öyle dönüş yapsam olur mu ya da telefonumu kablolu internet yapma şansım var mı?
Bunu kurun bakalım.Intel® Wireless Wi-Fi Drivers for Windows® 10 and Windows 11*
This download installs the Windows® 10 and Windows 11* Wi-Fi package drivers 23.170.0 for the Intel® Wi-Fi 7/Wi-Fi 6E/Wi-Fi 6 and Intel® 9000 series Wireless Adapterswww.intel.com
İndirdim şimdi ne yapmam lazım.