Laptop Wi-Fi'si çalışmıyor

aslanemre

Megapat
Merhaba arkdaşlar FN+F2 tuşuna bastığım zaman Wi-Fi aktif edemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Wi-Fi kart markası Qualcomm Atheros.

Aktif etmek için bir çok yol var. Ağ bağdaştırıcılarından girip Wi-Fi ağını bulup sağ tıklayarak etkinleştir diyebilirsiniz misal.

Ağ bağdaştırıcılarında Wi-Fi kartınızı bulamıyorsanız Wi-Fi kartınızın sürücülerini güncelleştirmeyi deneyin. Bazen eski Wi-Fi kartları sürücü sıkıntısı çıkartabiliyorlar.

Aktif etmek için birçok yol var. Ağ bağdaştırıcılarından girip Wi-Fi ağını bulup sağ tıklayarak etkinleştir diyebilirsiniz misal.

Sorunun bir taneside Wi-Fi ağı yok. Sürücü yükledinmi diye sorucaksınız, marka model yazarak Google'den bulduğum Driver'leri indirdim. Fakat nasıl bir modelse adam akıllı şöyle direkt karşına çıkan bir driveride yok veya ben bulamadım.

Hocam Windows 7 kullanıcısıyım.
Gerekli klavye sürücülerini kurdunuz mu?
Diğer fonksiyonlar çalışıyor sadece FN+F2'de wi-fi aktifleştiremiyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba arkdaşlar fn+F2 tuşuna bastığım zaman Wi-Fi aktif edemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Wi-Fi kart markası qualcomm atheros.

Bir arkadaşımda olmuştu ethernet kablosu kullanarak idare ediyordu. Siz wifi sürücülerini güncellemeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…