A aslanemre Megapat Katılım 19 Ağustos 2012 Mesajlar 111 22 Nisan 2020 #1 Merhaba arkdaşlar FN+F2 tuşuna bastığım zaman Wi-Fi aktif edemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Wi-Fi kart markası Qualcomm Atheros.
Merhaba arkdaşlar FN+F2 tuşuna bastığım zaman Wi-Fi aktif edemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Wi-Fi kart markası Qualcomm Atheros.
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 22 Nisan 2020 #2 Gerekli klavye sürücülerini kurdunuz mu?
Lynchburg Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 242 Yer İzmir 22 Nisan 2020 #3 Aktif etmek için bir çok yol var. Ağ bağdaştırıcılarından girip Wi-Fi ağını bulup sağ tıklayarak etkinleştir diyebilirsiniz misal.
Aktif etmek için bir çok yol var. Ağ bağdaştırıcılarından girip Wi-Fi ağını bulup sağ tıklayarak etkinleştir diyebilirsiniz misal.
Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #4 Ağ bağdaştırıcılarında Wi-Fi kartınızı bulamıyorsanız Wi-Fi kartınızın sürücülerini güncelleştirmeyi deneyin. Bazen eski Wi-Fi kartları sürücü sıkıntısı çıkartabiliyorlar.
Ağ bağdaştırıcılarında Wi-Fi kartınızı bulamıyorsanız Wi-Fi kartınızın sürücülerini güncelleştirmeyi deneyin. Bazen eski Wi-Fi kartları sürücü sıkıntısı çıkartabiliyorlar.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 22 Nisan 2020 #5
A aslanemre Megapat Katılım 19 Ağustos 2012 Mesajlar 111 22 Nisan 2020 #6 Lynchburg dedi: Aktif etmek için birçok yol var. Ağ bağdaştırıcılarından girip Wi-Fi ağını bulup sağ tıklayarak etkinleştir diyebilirsiniz misal. Genişletmek için tıkla... Selçuk Sercan dedi: Ağ bağdaştırıcılarında Wi-Fi kartınızı bulamıyorsanız Wi-Fi kartınızın sürücülerini güncelleştirmeyi deneyin. Bazen eski Wi-Fi kartları sürücü sıkıntısı çıkartabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Sorunun bir taneside Wi-Fi ağı yok. Sürücü yükledinmi diye sorucaksınız, marka model yazarak Google'den bulduğum Driver'leri indirdim. Fakat nasıl bir modelse adam akıllı şöyle direkt karşına çıkan bir driveride yok veya ben bulamadım. Spotter dedi: Eki Görüntüle 543115 Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 7 kullanıcısıyım. G8341 dedi: Gerekli klavye sürücülerini kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Diğer fonksiyonlar çalışıyor sadece FN+F2'de wi-fi aktifleştiremiyorum. Dosya Ekleri Adsız.png 10,7 KB · Görüntüleme: 80
Lynchburg dedi: Aktif etmek için birçok yol var. Ağ bağdaştırıcılarından girip Wi-Fi ağını bulup sağ tıklayarak etkinleştir diyebilirsiniz misal. Genişletmek için tıkla... Selçuk Sercan dedi: Ağ bağdaştırıcılarında Wi-Fi kartınızı bulamıyorsanız Wi-Fi kartınızın sürücülerini güncelleştirmeyi deneyin. Bazen eski Wi-Fi kartları sürücü sıkıntısı çıkartabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Sorunun bir taneside Wi-Fi ağı yok. Sürücü yükledinmi diye sorucaksınız, marka model yazarak Google'den bulduğum Driver'leri indirdim. Fakat nasıl bir modelse adam akıllı şöyle direkt karşına çıkan bir driveride yok veya ben bulamadım. Spotter dedi: Eki Görüntüle 543115 Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 7 kullanıcısıyım. G8341 dedi: Gerekli klavye sürücülerini kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Diğer fonksiyonlar çalışıyor sadece FN+F2'de wi-fi aktifleştiremiyorum.
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 22 Nisan 2020 #7 Kablosuz ağ sürücünüz yüklü değil, yalnızca ethernet sürücüsü aktif. Sürücüyü bulup kurmalısınız.
A aslanemre Megapat Katılım 19 Ağustos 2012 Mesajlar 111 22 Nisan 2020 #8 G8341 dedi: Kablosuz ağ sürücünüz yüklü değil, yalnızca ethernet sürücüsü aktif. Sürücüyü bulup kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Quallcom Atheros Wireless Driver diyerek indirmediğim Driver kalmadı? @Recep Baltaş @Ali Güngör üstadlarım bakabilir misiniz? Son düzenleme: 22 Nisan 2020
G8341 dedi: Kablosuz ağ sürücünüz yüklü değil, yalnızca ethernet sürücüsü aktif. Sürücüyü bulup kurmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Quallcom Atheros Wireless Driver diyerek indirmediğim Driver kalmadı? @Recep Baltaş @Ali Güngör üstadlarım bakabilir misiniz?
Lynchburg Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 242 Yer İzmir 22 Nisan 2020 #9 B aslanemre dedi: Hocam Quallcom Atheros Wireless Driver diyerek indirmediğim Driver kalmadı? @Recep Baltaş @Ali Güngör üstadlarım bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Driver paketi bir yükleyici ile taratarak yükleyin en azından eskide olsa yenide olsa size uygun driver bulunacak ve yüklenecektir.
B aslanemre dedi: Hocam Quallcom Atheros Wireless Driver diyerek indirmediğim Driver kalmadı? @Recep Baltaş @Ali Güngör üstadlarım bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Driver paketi bir yükleyici ile taratarak yükleyin en azından eskide olsa yenide olsa size uygun driver bulunacak ve yüklenecektir.
Akif büyükdağ Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 345 Çözümler 4 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #10 aslanemre dedi: Merhaba arkdaşlar fn+F2 tuşuna bastığım zaman Wi-Fi aktif edemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Wi-Fi kart markası qualcomm atheros. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımda olmuştu ethernet kablosu kullanarak idare ediyordu. Siz wifi sürücülerini güncellemeye çalışın.
aslanemre dedi: Merhaba arkdaşlar fn+F2 tuşuna bastığım zaman Wi-Fi aktif edemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Wi-Fi kart markası qualcomm atheros. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşımda olmuştu ethernet kablosu kullanarak idare ediyordu. Siz wifi sürücülerini güncellemeye çalışın.