k2r3m Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #11 Einstein dedi: Ayarlar>ağ ve internet>ara sunucusu kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Resim atamıyorum banlıyolar. Ayarları otomatik olarak algıla Açık Kurulum komut dosyasını kullan Kapalı Ara sunucu kullan Kapalı k2r3m dedi: Resim atamıyorum banlıyolar. Ayarları otomatik olarak algıla Açık Kurulum komut dosyasını kullan Kapalı Ara sunucu kullan Kapalı Genişletmek için tıkla... SSL_PROTOCOL_ERROR hatası vermeye başladı sadece youtubeye giriyor başka hiçbir siteyi açmıyor Son düzenleme: 26 Şubat 2025
Einstein dedi: Ayarlar>ağ ve internet>ara sunucusu kısmını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Resim atamıyorum banlıyolar. Ayarları otomatik olarak algıla Açık Kurulum komut dosyasını kullan Kapalı Ara sunucu kullan Kapalı k2r3m dedi: Resim atamıyorum banlıyolar. Ayarları otomatik olarak algıla Açık Kurulum komut dosyasını kullan Kapalı Ara sunucu kullan Kapalı Genişletmek için tıkla... SSL_PROTOCOL_ERROR hatası vermeye başladı sadece youtubeye giriyor başka hiçbir siteyi açmıyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.592 Çözümler 574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #12 k2r3m dedi: Resim atamıyorum banlıyolar. Ayarları otomatik olarak algıla Açık. Kurulum komut dosyasını kullan Kapalı. Ara sunucu kullan Kapalı. SSL_PROTOCOL_ERROR hatası vermeye başladı sadece YouTube'a giriyor başka hiçbir siteyi açmıyor. Genişletmek için tıkla... Güvenli internet açık ise kapatın.
k2r3m dedi: Resim atamıyorum banlıyolar. Ayarları otomatik olarak algıla Açık. Kurulum komut dosyasını kullan Kapalı. Ara sunucu kullan Kapalı. SSL_PROTOCOL_ERROR hatası vermeye başladı sadece YouTube'a giriyor başka hiçbir siteyi açmıyor. Genişletmek için tıkla... Güvenli internet açık ise kapatın.
k2r3m Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #13 Einstein dedi: Güvenli internet açık ise kapatın. Genişletmek için tıkla... Kapalı
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.592 Çözümler 574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #14 k2r3m dedi: Kapalı. Genişletmek için tıkla... Anladım farklı bir bilgim yok. Kusura bakmayın.