4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 9 Mart 2021 #11 Evet. rainman23 dedi: Direkt boot edince Usb yi Windows kurulumu bitince çıkarmıştım. Tekrar takıp boot menüsünü açıp mı yüklemem gerek? Genişletmek için tıkla...
Evet. rainman23 dedi: Direkt boot edince Usb yi Windows kurulumu bitince çıkarmıştım. Tekrar takıp boot menüsünü açıp mı yüklemem gerek? Genişletmek için tıkla...
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 9 Mart 2021 #12 rainman23 dedi: Usb yi Windows kurulumu bitince çıkarmıştım. Tekrar takıp boot menüsünü açıp mı yüklemem gerek? Genişletmek için tıkla... Evet.
rainman23 dedi: Usb yi Windows kurulumu bitince çıkarmıştım. Tekrar takıp boot menüsünü açıp mı yüklemem gerek? Genişletmek için tıkla... Evet.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 9 Mart 2021 #13 382019 dedi: Biraz bekleyin. Arkada güncelleme yapıyordur. Güncelleme yaparken yeniden başlatınca Windows Hazırlanıyor der güncellemeler bitene kadar. Genişletmek için tıkla... Galiba o dönmesi gereken yuvarlak yer bir anda kilitleniyor eksik kurulumdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle.
382019 dedi: Biraz bekleyin. Arkada güncelleme yapıyordur. Güncelleme yaparken yeniden başlatınca Windows Hazırlanıyor der güncellemeler bitene kadar. Genişletmek için tıkla... Galiba o dönmesi gereken yuvarlak yer bir anda kilitleniyor eksik kurulumdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle.
rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.792 Çözümler 2 9 Mart 2021 #14 Ekran kapandı tekrar açıldı şimdi. Aynı ekran tekrar geldi. Jotariel dedi: Galiba o dönmesi gereken yuvarlak yer bir anda kilitleniyor eksik kurulumdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Adımları sırasıyla takip edip kurdum Recep Baltaş'ın videosundan. Nerede hata yapmış olabilirim?
Ekran kapandı tekrar açıldı şimdi. Aynı ekran tekrar geldi. Jotariel dedi: Galiba o dönmesi gereken yuvarlak yer bir anda kilitleniyor eksik kurulumdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Adımları sırasıyla takip edip kurdum Recep Baltaş'ın videosundan. Nerede hata yapmış olabilirim?
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 9 Mart 2021 #15 Jotariel dedi: Galiba o dönmesi gereken yuvarlak yer bir anda kilitleniyor eksik kurulumdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... O dönüyor. Dönerken çekmiş bulanık gözükmüş belli oluyor döndüğü.
Jotariel dedi: Galiba o dönmesi gereken yuvarlak yer bir anda kilitleniyor eksik kurulumdan kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... O dönüyor. Dönerken çekmiş bulanık gözükmüş belli oluyor döndüğü.
rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.792 Çözümler 2 9 Mart 2021 #16 382019 dedi: O dönüyor. Dönerken çekmiş bulanık gözükmüş belli oluyor döndüğü. Genişletmek için tıkla... Evet dönüyor görüntü. Donmuş halde değil.
382019 dedi: O dönüyor. Dönerken çekmiş bulanık gözükmüş belli oluyor döndüğü. Genişletmek için tıkla... Evet dönüyor görüntü. Donmuş halde değil.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 9 Mart 2021 #17 rainman23 dedi: Ekran kapandı tekrar açıldı şimdi. Aynı ekran tekrar geldi. Adımları sırasıyla takip edip kurdum Recep Baltaş'ın videosundan. Nerede hata yapmış olabilirim? Genişletmek için tıkla... Siz değilde belki yazılımsal olarak bir hata gerçekleşmiştir, yol erkenken bir daha kurulum yapınız.
rainman23 dedi: Ekran kapandı tekrar açıldı şimdi. Aynı ekran tekrar geldi. Adımları sırasıyla takip edip kurdum Recep Baltaş'ın videosundan. Nerede hata yapmış olabilirim? Genişletmek için tıkla... Siz değilde belki yazılımsal olarak bir hata gerçekleşmiştir, yol erkenken bir daha kurulum yapınız.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 9 Mart 2021 #18 Biraz bekleyin 20 dakika falan olmazsa yeniden format atın. Ama USB'yi hiç çıkartmayın.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 9 Mart 2021 #19 rainman23 dedi: Ekran kapandı tekrar açıldı şimdi. Aynı ekran tekrar geldi. Adımları sırasıyla takip edip kurdum Recep Baltaş'ın videosundan. Nerede hata yapmış olabilirim? Genişletmek için tıkla... Hata yapmış olmamdan değilde, SSD olmaması veya artık kalmışa olabilir. Veya Windows bazen böyle yapıyor normaldir.
rainman23 dedi: Ekran kapandı tekrar açıldı şimdi. Aynı ekran tekrar geldi. Adımları sırasıyla takip edip kurdum Recep Baltaş'ın videosundan. Nerede hata yapmış olabilirim? Genişletmek için tıkla... Hata yapmış olmamdan değilde, SSD olmaması veya artık kalmışa olabilir. Veya Windows bazen böyle yapıyor normaldir.
rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.792 Çözümler 2 9 Mart 2021 #20 Jotariel dedi: Siz değilde belki yazılımsal olarak bir hata gerçekleşmiştir, yol erkenken bir daha kurulum yapınız. Genişletmek için tıkla... Bir süre daha bekleyeyim sonra tekrar yaparım. 382019 dedi: Biraz bekleyin 20 dakika falan olmazsa yeniden format atın. Ama USB'yi hiç çıkartmayın. Masaüstü gelinceye kadar çıkartmayın. Genişletmek için tıkla... Masaüstü geldi. Sonra yeniden başlat gerekli dedi. Onu yapınca böyle ekran geldi. Usb takılı değil şuan.
Jotariel dedi: Siz değilde belki yazılımsal olarak bir hata gerçekleşmiştir, yol erkenken bir daha kurulum yapınız. Genişletmek için tıkla... Bir süre daha bekleyeyim sonra tekrar yaparım. 382019 dedi: Biraz bekleyin 20 dakika falan olmazsa yeniden format atın. Ama USB'yi hiç çıkartmayın. Masaüstü gelinceye kadar çıkartmayın. Genişletmek için tıkla... Masaüstü geldi. Sonra yeniden başlat gerekli dedi. Onu yapınca böyle ekran geldi. Usb takılı değil şuan.