YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #31 İlk açılırken sorun oluyor Windows 10'da beni de baya bekletmişti, az sabredin hocam gelir.
rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.792 Çözümler 2 9 Mart 2021 #32 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: İlk açılırken sorun oluyor Windows 10'da beni de baya bekletmişti, az sabredin hocam gelir. Genişletmek için tıkla... İlk açıldığında olmadı hocam. Yeniden başlayınca oldu.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: İlk açılırken sorun oluyor Windows 10'da beni de baya bekletmişti, az sabredin hocam gelir. Genişletmek için tıkla... İlk açıldığında olmadı hocam. Yeniden başlayınca oldu.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #33 rainman23 dedi: İlk açıldığında olmadı hocam. Yeniden başlayınca oldu. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam o manada dedim zaten ilk başlarda demek istedim. Düzeliyor sonra.
rainman23 dedi: İlk açıldığında olmadı hocam. Yeniden başlayınca oldu. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam o manada dedim zaten ilk başlarda demek istedim. Düzeliyor sonra.