C Cardinal Femtopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 19 22 Temmuz 2020 #11 Furkan1461 dedi: Her dizüstü farklıdır kimisinin pili çıkartılabilir kimisinin çıkartılamaz. Çıkartılabiliyor ise pilin altında olma olasılığı var. Genişletmek için tıkla... Laptopu ters çevirmekten bahsediyorsanız yaptım ve bir şey yoktu. windows ile iletişime geçerim artık Sağolun çok teşekkürler
Furkan1461 dedi: Her dizüstü farklıdır kimisinin pili çıkartılabilir kimisinin çıkartılamaz. Çıkartılabiliyor ise pilin altında olma olasılığı var. Genişletmek için tıkla... Laptopu ters çevirmekten bahsediyorsanız yaptım ve bir şey yoktu. windows ile iletişime geçerim artık Sağolun çok teşekkürler
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 22 Temmuz 2020 #12 Cardinal dedi: Laptopu ters çevirmekten bahsediyorsanız yaptım ve bir şey yoktu. Windows ile iletişime geçerim artık Sağ olun çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Windows ile değil aldığınız yer ile iletişime geçin. Büyük ihtimal dijital lisans (OEM) diyecekler ve bu lisans türü BIOS'a gömülü.
Cardinal dedi: Laptopu ters çevirmekten bahsediyorsanız yaptım ve bir şey yoktu. Windows ile iletişime geçerim artık Sağ olun çok teşekkürler Genişletmek için tıkla... Windows ile değil aldığınız yer ile iletişime geçin. Büyük ihtimal dijital lisans (OEM) diyecekler ve bu lisans türü BIOS'a gömülü.