D DemirOzan Hectopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2015 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi ben laptoptan wireles söktüm, bunu masaüstümde kullanabilir miyim ? Takacaksam nasil takacağım, nereye takacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2015
Başlıkta da belirttiğim gibi ben laptoptan wireles söktüm, bunu masaüstümde kullanabilir miyim ? Takacaksam nasil takacağım, nereye takacağım?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 22 Kasım 2015 #2 Takamazsın.
xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #3 DemirOzan dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi ben laptoptan wireles söktüm, bunu masaüstümde kullanabilir miyim? Takacaksam nasıl takacağım, nereye takacağım? Genişletmek için tıkla... Takılır ben kullanıyorum.
DemirOzan dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi ben laptoptan wireles söktüm, bunu masaüstümde kullanabilir miyim? Takacaksam nasıl takacağım, nereye takacağım? Genişletmek için tıkla... Takılır ben kullanıyorum.