Laptop Yükseltme

Spawn999

Hectopat
Daha fazla  
Packard Bell EasyNote TK85-F4085-JO-001TK

Laptobum var acaba nasıl ve hangi ekipmanları kullanarak yükseltebilirim? En verimli nasıl olabilir?

Packard Bell EasyNote TK85 TK85-F4085-JO-001TK Notebook - Notebook.gen.tr | Notebook, Netbook, Laptop Destek Sitesi

1. En yüksek kaç GB RAM ve hangi RAM'leri almalıyım? En iyisi hangisi (fiyat olmasa da marka ve türü olarak en verim alacağım rami tavisye ederseniz çok sevinirim.)

2. Hangi SSD'yi almalıyım? (Kafamda en az 500 GB SSD var. Yine aynı şekilde fiyat olmasa da marka ve türü olarak en verim alacağım SSD tavsiye ederseniz çok sevinirim.)

3. RAM ve SSD dışında donanım ve/veya yazılım üzerine yükseltme yapma ihtimalim var mı?

Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ram.jpg
    Ram.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 147
Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinde olsam bu bilgisayar için pek fazla yatırım yapmazdım. Paramı biriktirir güncel donanıma sahip bir bilgisayar alırdım. Ha illa bu bilgisayarı update etmek istiyorum diyorsan Aida 64 veya Cpu-z gibi programları kur. Ram hakkında detaylı bilgi sahibi olarak takviye veya değişim yapabilirsin. Ssd konusuna gelecek olursak aslında 500 gb biraz fazla ama bunu sana önerebilirim.
Crucial BX200 480GB 540MB-490MB/s Sata 3 2.5" SSD Fiyatı

Cevap için teşekkür ederim. Aslın da yeni bir bilgisayar almakta gündemimde ama o konu da olaylar biraz karışık :). Bu arada üstteki mesajımda Cpu-z programından görüntü alıp koydum. Ssd tavsiyesi için teşekkür ederimederim. Resimde ki bilgiler yeterli ise ram tavsiyenizi de beklerim.

Ayrıca sizin attığınız linke bakarken gördüm bu daha üst model değil mi?

Sandisk Ultra II 480GB 550MB-500MB/s Sata 3 SSD Fiyatı

Acaba bunu alsam laptopuma uyar mı? En iyisini almak istiyorum. Niyetim eğer ilerde bilgisayar toplayacak olursam laptopa aldığım ssdyi toplayacağım bilgisayara takmak. Mümkün mü böyle birşey inu da sorayım. Tabi belki attığınız marka sundiskten daha iyidir. Sadece şunu söylemek istiyorum en iyisi hangisiyse onu alma niyetim var.

Birde şunu gördüm.

Crucial MX-200 500GB 555MB-500MB/s Sata3 2.5" SSD Fiyatı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı