Ahmet9 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Mesela globelzone gibi bir siteden almak mı mantıklı yoksa Türkiye'den alınmalı mı yurt dışından alırsam garanti hakımı kulanamam değil mi üründe çizik kırık olursa iade edebilir miyim? Bir de Türkiye'den almak istersen Hepsiburada vs mi almalıyım?
Mesela globelzone gibi bir siteden almak mı mantıklı yoksa Türkiye'den alınmalı mı yurt dışından alırsam garanti hakımı kulanamam değil mi üründe çizik kırık olursa iade edebilir miyim? Bir de Türkiye'den almak istersen Hepsiburada vs mi almalıyım?
onrakr Centipat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 139 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 Laptop konusunda yurt dışı fiyati fazla fark etmiyor diye biliyorum hem klavyesi İngilizce gelecek garanti konusunu bilmiyorum bence değmez.
Laptop konusunda yurt dışı fiyati fazla fark etmiyor diye biliyorum hem klavyesi İngilizce gelecek garanti konusunu bilmiyorum bence değmez.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.403 Makaleler 1 Çözümler 11 17 Kasım 2024 #3 Garanti bu devirde şart gibi bence yurt ici bakin.