S Shuttesh Megapat Katılım 7 Mart 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2019 #1 Lenovo V110 laptopumun SATA portuna SSD taktım, problemsiz çalışıyor. DVD ROM kısmından HDD aparatı ile laptopun asıl HDD'sini taktığımda Windows açılmıyor, yükleniyor kısımda kalıyor. Nerede yanlış yapıyorum? İşletim sistemi Windows 10. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2019
Lenovo V110 laptopumun SATA portuna SSD taktım, problemsiz çalışıyor. DVD ROM kısmından HDD aparatı ile laptopun asıl HDD'sini taktığımda Windows açılmıyor, yükleniyor kısımda kalıyor. Nerede yanlış yapıyorum? İşletim sistemi Windows 10.
Akın Açıkgöz Kilopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 655 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2019 #2 SSD bve HDD’nin yerini değiştirdiğinizde SSD’yi kullanabiliyor musunuz?
afonat Decapat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 13 4 Mart 2019 #3 HDD'de de işletim sistemi yüklü ise çakışıyordur.
S Shuttesh Megapat Katılım 7 Mart 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2019 #4 Akın Açıkgöz dedi: SSD bve HDD’nin yerini değiştirdiğinizde SSD’yi kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bunu denemeyi düşünüyorum fakat dvd rom kısmında ssd'nin aynı performansta çalışacağından şüpheliyim afonat dedi: HDD'de de işletim sistemi yüklü ise çakışıyordur. Genişletmek için tıkla... Daha önceden vardı sonradan sildim diskpart ile diski gpt yaptım Disk biosda görünüyor bu arada Son düzenleme: 4 Mart 2019
Akın Açıkgöz dedi: SSD bve HDD’nin yerini değiştirdiğinizde SSD’yi kullanabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Bunu denemeyi düşünüyorum fakat dvd rom kısmında ssd'nin aynı performansta çalışacağından şüpheliyim afonat dedi: HDD'de de işletim sistemi yüklü ise çakışıyordur. Genişletmek için tıkla... Daha önceden vardı sonradan sildim diskpart ile diski gpt yaptım Disk biosda görünüyor bu arada
Akın Açıkgöz Kilopat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 655 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2019 #5 Shuttesh dedi: Bunu denemeyi düşünüyorum fakat dvd rom kısmında ssd'nin aynı performansta çalışacağından şüpheliyim Daha önceden vardı sonradan sildim diskpart ile diski gpt yaptım Disk biosda görünüyor bu arada Genişletmek için tıkla... Eğer bir problem yoksa donanımda hiçbir kayıp yaşamazsınız. Bizzat en yakın arkadaşım kullanıyor bahsettiğim şekilde.
Shuttesh dedi: Bunu denemeyi düşünüyorum fakat dvd rom kısmında ssd'nin aynı performansta çalışacağından şüpheliyim Daha önceden vardı sonradan sildim diskpart ile diski gpt yaptım Disk biosda görünüyor bu arada Genişletmek için tıkla... Eğer bir problem yoksa donanımda hiçbir kayıp yaşamazsınız. Bizzat en yakın arkadaşım kullanıyor bahsettiğim şekilde.
S Shuttesh Megapat Katılım 7 Mart 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2019 #6 Akın Açıkgöz dedi: Eğer bir problem yoksa donanımda hiçbir kayıp yaşamazsınız. Bizzat en yakın arkadaşım kullanıyor bahsettiğim şekilde. Genişletmek için tıkla... Dvd rom kısmından HDD nin çalışmama sebebi nedir
Akın Açıkgöz dedi: Eğer bir problem yoksa donanımda hiçbir kayıp yaşamazsınız. Bizzat en yakın arkadaşım kullanıyor bahsettiğim şekilde. Genişletmek için tıkla... Dvd rom kısmından HDD nin çalışmama sebebi nedir