Daqe Megapat Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #1 Merhaba, laptopa iki adet display çıkışlı monitör bağlamaya çalışıyorum fakat ikisini bağlayınca biri çalışıyor biri çalışmıyor ayrı ayrı ikisi de çalışıyor beraber çalıştıramıyorum, dock ile bağlıyorum soketleri.
Merhaba, laptopa iki adet display çıkışlı monitör bağlamaya çalışıyorum fakat ikisini bağlayınca biri çalışıyor biri çalışmıyor ayrı ayrı ikisi de çalışıyor beraber çalıştıramıyorum, dock ile bağlıyorum soketleri.
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.117 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #2 Win + P den seçtiniz mi?
Daqe Megapat Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #3 KorkmuşHamster dedi: Win + P den seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarlarında 3 ekran gözüküyor fakat monitörün birine görüntü gelmiyor. Win + P'den uzatma ayarı seçili Yok mu bilgisi olan? Son düzenleme: 11 Ocak 2025
KorkmuşHamster dedi: Win + P den seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Görüntü ayarlarında 3 ekran gözüküyor fakat monitörün birine görüntü gelmiyor. Win + P'den uzatma ayarı seçili Yok mu bilgisi olan?