darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 137 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Sizden istediğim 2 monitor alırsam ekran kartım yükselir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2025
X Xeplays Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 501 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #2 Heh? Nasıl olacak hocam o? Eğer ki ekran kartı bağlamak istiyorsaniz laptopunuz Thunderbolt desteklemesi lazim.
Heh? Nasıl olacak hocam o? Eğer ki ekran kartı bağlamak istiyorsaniz laptopunuz Thunderbolt desteklemesi lazim.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.993 Çözümler 12 29 Nisan 2025 #3 darkweeb dedi: Sizden istediğim 2 monitor alırsam ekran kartım yükselir mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir yükselme?
darkweeb dedi: Sizden istediğim 2 monitor alırsam ekran kartım yükselir mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir yükselme?
lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #4 RAM fırlat RAM'in de yükselsin. Olmaz tabii ki.
darkweeb Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 137 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #5 Sukunanınteli dedi: Nasıl bir yükselme? Genişletmek için tıkla... Mesela, atıyorum GTA 5'te 50 FPS alıyorsam 60'a çıkar mı, ya da daha fazlası olur mu? Veya ekran kartı yüzünden açamadığım oyunları açtırır mı gibi. lyntax dedi: RAM fırlat RAM'in de yükselsin. Olmaz tabii ki. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
Sukunanınteli dedi: Nasıl bir yükselme? Genişletmek için tıkla... Mesela, atıyorum GTA 5'te 50 FPS alıyorsam 60'a çıkar mı, ya da daha fazlası olur mu? Veya ekran kartı yüzünden açamadığım oyunları açtırır mı gibi. lyntax dedi: RAM fırlat RAM'in de yükselsin. Olmaz tabii ki. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #6 darkweeb dedi: mesela atıyorum gta 5 de 50 fps alıyorsam 60 cıkar mı yada daha fazlası veya söyle ekran kartı yüzünden acamadıgım oyun olursa actırır mı gibi Genişletmek için tıkla... Açtırmaz. Eğer ki monitörü bağladıktan sonra oyunlarda çözünürlük yükseltirsen FPS düşer bile. darkweeb dedi: mesela atıyorum gta 5 de 50 fps alıyorsam 60 cıkar mı yada daha fazlası veya söyle ekran kartı yüzünden acamadıgım oyun olursa actırır mı gibi anlamadım Genişletmek için tıkla... Ben anlatamadım özür dilerim ya.
darkweeb dedi: mesela atıyorum gta 5 de 50 fps alıyorsam 60 cıkar mı yada daha fazlası veya söyle ekran kartı yüzünden acamadıgım oyun olursa actırır mı gibi Genişletmek için tıkla... Açtırmaz. Eğer ki monitörü bağladıktan sonra oyunlarda çözünürlük yükseltirsen FPS düşer bile. darkweeb dedi: mesela atıyorum gta 5 de 50 fps alıyorsam 60 cıkar mı yada daha fazlası veya söyle ekran kartı yüzünden acamadıgım oyun olursa actırır mı gibi anlamadım Genişletmek için tıkla... Ben anlatamadım özür dilerim ya.
X Xeplays Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 501 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #7 darkweeb dedi: Mesela atıyorum GTA 5 de 50 FPS alıyorsam 60 cıkar mı ya da daha fazlası veya söyle ekran kartı yüzünden acamadıgım oyun olursa actırır mı gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam, ekran kartı ile ekran aynı şey değil. Eğer ki görseldeki gibi bir şey takmicaksaniz yukselmez fps. lyntax dedi: Açtırmaz. Eğer ki monitörü bağladıktan sonra oyunlarda çözünürlük yükseltirsen FPS düşer bile. Ben anlatamadım özür dilerim ya. Genişletmek için tıkla... İkinci monitörün çözünürlüğü düşük ise biraz fps artar Dosya Ekleri geforce-rtx-5090-learn-more-og-1200x630.jpg 164,1 KB · Görüntüleme: 43
darkweeb dedi: Mesela atıyorum GTA 5 de 50 FPS alıyorsam 60 cıkar mı ya da daha fazlası veya söyle ekran kartı yüzünden acamadıgım oyun olursa actırır mı gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam, ekran kartı ile ekran aynı şey değil. Eğer ki görseldeki gibi bir şey takmicaksaniz yukselmez fps. lyntax dedi: Açtırmaz. Eğer ki monitörü bağladıktan sonra oyunlarda çözünürlük yükseltirsen FPS düşer bile. Ben anlatamadım özür dilerim ya. Genişletmek için tıkla... İkinci monitörün çözünürlüğü düşük ise biraz fps artar
lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #8 Xeplays dedi: Hocam, ekran kartı ile ekran aynı şey değil. Eğer ki görseldeki gibi bir şey takmicaksaniz yukselmez fps. Genişletmek için tıkla... Fazla basit anlatım. Xeplays dedi: Hocam, ekran kartı ile ekran aynı şey değil. Eğer ki görseldeki gibi bir şey takmicaksaniz yukselmez fps. İkinci monitörün çözünürlüğü düşük ise biraz fps artar Genişletmek için tıkla... 2 monitör bağlayacakmış zaten elbet çözünürlük yüksek olur yoksa niye monitör taksın ki.
Xeplays dedi: Hocam, ekran kartı ile ekran aynı şey değil. Eğer ki görseldeki gibi bir şey takmicaksaniz yukselmez fps. Genişletmek için tıkla... Fazla basit anlatım. Xeplays dedi: Hocam, ekran kartı ile ekran aynı şey değil. Eğer ki görseldeki gibi bir şey takmicaksaniz yukselmez fps. İkinci monitörün çözünürlüğü düşük ise biraz fps artar Genişletmek için tıkla... 2 monitör bağlayacakmış zaten elbet çözünürlük yüksek olur yoksa niye monitör taksın ki.
X Xeplays Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 501 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #9 lyntax dedi: Fazla basit anlatım. 2 monitör bağlayacakmış zaten elbet çözünürlük yüksek olur yoksa niye monitör taksın ki. Genişletmek için tıkla... Hayır anlamadığım 2 monitör takılırsa ekran kartı yükselir mi ne demek
lyntax dedi: Fazla basit anlatım. 2 monitör bağlayacakmış zaten elbet çözünürlük yüksek olur yoksa niye monitör taksın ki. Genişletmek için tıkla... Hayır anlamadığım 2 monitör takılırsa ekran kartı yükselir mi ne demek
lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #10 Xeplays dedi: Hayır anlamadığım 2 monitör takılırsa ekran kartı yükselir mi ne demek Genişletmek için tıkla... Hucam 1 laptop daha alsak RAM yükselir mi FPS artar mı?
Xeplays dedi: Hayır anlamadığım 2 monitör takılırsa ekran kartı yükselir mi ne demek Genişletmek için tıkla... Hucam 1 laptop daha alsak RAM yükselir mi FPS artar mı?