D Doğukan Berk Megapat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #1 Merhaba, elimde şu an 1 tane DS3 var. Kablosuz olarak bağlıyorum oynuyorum bir sorun olmuyor. Shibari dom server diye bir programla bağlıyorum. Ancak 2 tane DS3 taksam ikisi de çalışır mı?
Merhaba, elimde şu an 1 tane DS3 var. Kablosuz olarak bağlıyorum oynuyorum bir sorun olmuyor. Shibari dom server diye bir programla bağlıyorum. Ancak 2 tane DS3 taksam ikisi de çalışır mı?
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.717 Çözümler 16 23 Mart 2021 #2 Denediniz mi denedikten sonra olmazsa yardımcı olsak nasıl olur?
D Doğukan Berk Megapat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 Krmdmrz dedi: Denediniz mi denedikten sonra olmazsa yardımcı olsak nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Henüz ikinci bir ds3 almadım.Bilgisi olan varsa ona göre alacağım.Bunun için konu oluşturdum
Krmdmrz dedi: Denediniz mi denedikten sonra olmazsa yardımcı olsak nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Henüz ikinci bir ds3 almadım.Bilgisi olan varsa ona göre alacağım.Bunun için konu oluşturdum
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.717 Çözümler 16 24 Mart 2021 #4 Ben laptopa Bluetooth ile bağladığımda iki kola da bir ayar yapmadan yarış oyunlarını oynayabiliyordum fakat yeni nesil oyunlar için bir şey diyemem.
Ben laptopa Bluetooth ile bağladığımda iki kola da bir ayar yapmadan yarış oyunlarını oynayabiliyordum fakat yeni nesil oyunlar için bir şey diyemem.