Laptopa 3 ekran nasıl bağlanır?

AltShopDE

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumda.
1X minidisplay.
1X HDMI.
1X Type-C
Girişi var. Elimde 1 tane 180Hz monitör ve 2 tane de 75 Hz monitör var. Hz kaybı yaşamadan laptopuma nasıl bağlayabilirim?
İnternette HDMI splitter adında cihazlar buldum ama derin araştırma sonucu bu cihazlarla ekran uzat yapılamadığını gördüm.

Ekran uzatma yapan HDMI çoklayıcılar gereksi pahalı oluyor, laptopların %50'si Type-C üzerinden görüntü vermeyi desteklemiyor ama laptopun kendi sitesinden girip araştırmanız lazım.

Ekran uzatma yapan HDMI çoklayıcılar gereksi pahalı oluyor, laptopların %50'si Type-C üzerinden görüntü vermeyi desteklemiyor ama laptopun kendi sitesinden girip araştırmanız lazım.

Monster Abra A5 v17.2.1 kullanıyorum sitesinde herhangi bir bilgi yazmıyor.

Peki bana ekran uzatma sağlayan HDMI çoklayıcı önerir misin ve Hz kaybım olur mu?

Genel olarak Monster ve Excalibur laptoplar Type-C'den görünütü aktarımı desteklemiyor.
Yani sadece 2 adet monitör bağlayabilirsin zaten 3 adet monitör düşük TDP'li laptop ekran kartını çok zorlar zaten 3050 Ti 3 tane monitör de çok zorlanır ancak akıcı bir şekilde tek ekranı kullanabilirsin kod yazmak hariç onun dışında grafik kartı çok zorlanır 3 monitörde akıcı deneyim içinmin RTX 4060 Ti lazım.

Bu videoyu izle anlarsın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazılımcı olduğum için VSCode gibi programlar kullanıyorum sistemimide fazla zorlayacağını sanmıyorum ekran kartım 85W TDP değerine sahip bence bu işin üstesinden gelebilecek bir kart.

@Emirhan78TR
Ekran uzatma yapan HDMI çoklayıcılar gereksiz pahalı oluyor dedi ancak ben ekran uzatma sağlayan bir çoklayıcıya rastlamadım varsa önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…